Versenyajánló: Próbáljatok szerencsét a LvL Up Grand Cup-on!

Versenyajánló: Próbáljatok szerencsét a LvL Up Grand Cup-on!

Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyire mozogsz otthonosan versenyhelyzetben, akkor ezt a Clash Royale bajnokságot neked találták ki!

Szeretnétek megmutatni, hogy ti vagytok a legjobbak Clash Royale-ban? Esetleg eddig nem sikerült e-sport összecsapásra jelentkeznetek, mert mondjuk nem Budapest vonzáskörzetében laktok? Úgy tűnik, megtaláltuk a megoldást az előbb felsorolt problémákra! A szegedi és a debreceni LvL Up bárokban ugyanis hamarosan egy Clash Royale bajnokság részesei lehettek! Az augusztus 5-én megrendezésre kerülő esemény alatt mind a két bárban (tehát Debrecenben és Szegeden) párhuzamosan folynak majd a mérkőzések. Miután a nevezési díjjal együtt (ami 600 forint) ellátogattál a hozzád közelebb lévő bárba, bekerülsz egy, -a két város jelentkezőit összefogó ágrajzba-, így az is lehet, hogy Debrecenből egy szegedi játékossal kell majd megmérkőznöd, -vagy éppen fordítva!

Ahogyan azt a plakát is mutatja, nem kell üres kézzel távoznia az első három helyezettnek sem! Az aranyérmes 2500 gemet, a második 1200-at, míg a harmadik helyezett 500-at vihet majd haza magával. De a szervezők függővé tették a nevezők számától a díjazást; ami azt jelenti, hogy ha egy bizonyos számnál többen jelentkeznek, akkor a gemszám is emelkedni fog (a maximális nevezési számot 64-nél húzták meg)! Az összecsapások eleinte BO3-as formátumban (vigaszággal) zajlanak, de a döntő mérkőzéseknél már BO5-re kell készülnötök! A versenyt a sokak által kedvelt Youtuber, Zsomac fogja közvetíteni a nagyérdeműnek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!