Zseniális élőszereplős kisfilmekkel reklámozza a BfA-t a Blizzard

Négy kisfilmet készítettek, amik ősi ellentéteket hoznak felszínre.

Ahogy közeledik a Battle for Azeroth megjelenése, úgy láthatunk egyre több tartalmat a World of Warcraft Youtube-ján is. Nemrég elindult a Warbringers sorozat, és a legújabb eventnek is szántak egy rövidke videót. Ez egyébként egy kicsit ki is akasztotta a közösséget, hiszen az esemény csak egy kis repülgetésről és beszélgetésről szól, ami mellett négy WQ-t is kaptunk, -de tisztán látszódik, hogy a pár órás tartalmat három hétre próbálják elhúzni.

Ettől függetlenül térjünk is vissza a négy reklámra, amik ugyanazzal a témával érkeztek meg: a főhőseinket olyan helyzetekbe állítják, ahol az ellenséges frakció játékosával kell megosztaniuk egy helyet (vagy éppen elbújni az eső elől), de végül az ellentétek mindig nagyobbak, ami a Battle for Azeroth fő témája is lesz.

Az első videóban egy buszon történik mindez, míg a másodikban az eső elől keresnek menedéket a főhősök, amíg meg nem látják, hogy ki melyik frakcióhoz tartozik.

A harmadik szerintem az egyik legaranyosabb, ahol a szülők próbálják meggyőzni a gyereküket, hogy az allit vagy éppen a hordát válassza.

Az utolsó videó már egy kicsit gyengére sikerült, ahol egy lift utat kell túlélniük a feleknek.

Kevesebb, mint három hét múlva indul is a BfA és végre mindenki újra kieresztheti magából a mély gyűlöletet, amit az ellenséges frakció iránt érez.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!