Az új szabályok miatt jó pár szabadúszó profi venne részt a Majorön

Az új szabályok miatt jó pár szabadúszó profi venne részt a Majorön

Az új Major-szabály bejelentése után több profi játékos is felajánlotta szolgálatait.

Nem egy Major-résztvevő komoly problémákkal küzd jelenleg, -mert vagy nincs teljes felállása, vagy szimplán nem akarnak valakivel játszani a már meglévő ötösből. Éppen ezért remek lehetőség lehet bármelyiküknek felkarolni valakit a számtalan szabadúszó közül, akik már-már kétségbeesetten várnak a lehetőségre, hogy újra a legmagasabb szinten bizonyíthassanak.

Új Majorszabályzat: szabadon igazolhatóak a Minorjátékosok!

11 napja maradt a csapatoknak arra, hogy véglegesítsék felállásaikat, ehhez pedig komoly segítséget nyújtanak az új szabályok.

A kimaradt játékosok között rengeteg nagy névvel találkozhatunk egyébként, ami valahol igen szomorú. A legrosszabb helyzetben egyértelműen az NBK-apEX páros van, -akiknek esélyük sem volt arra, hogy kijussanak, mert a kispadon ülnek. De ha őket el is viszi valaki a Majorre, még akkor is olyanok maradnak a partvonalon, mint kioshima, Scream vagy seized, akik mind jelezték a közösségi médiában, hogy szabadok és vihetőek.

A 24 résztvevő csapatból 16-an cserélhetnek augusztus 5-ig, ugyanis a Minorgárdák felállásában nem lehet variálni. 10 napja maradt tehát a meghívottaknak arra, hogy esetleg beszerezzék valamelyiküket, ha nem érzik elég jónak a jelenlegi együttest. Természetesen vannak olyan szervezetek is, akiknek muszáj kitalálnia valamit, mert nincs ötfős felállásuk.

Jelenleg a North, a Cloud9 és a Virtus.pro van ilyen helyzetben. Utóbbi az AGO-ból próbál kivásárolni valakit, míg a másik kettő bármelyik szabad játékosra lecsaphat a következő napokban. A C9 ugyan próbálkozott a STYKO-Golden duóval az ELEAGUE-en, de a szlovák játékos Twitterposztjából úgy tűnik, hogy nem maradnak velük, -tehát szintén szabad préda lehet ez a páros is.

Példa nélküli eset ez, mert annyi és annyi jó játékos maradt hoppon a Major előtt, mint még sosem. Sokuk biztosan nem is talál új csapatot ebben az időszakban, így a rajongóiknak bele kell törődniük, hogy kedvenceik is a TV elől követik majd az eseményeket ezúttal.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!