Ilyen lesz a Darksiders 3

Ilyen lesz a Darksiders 3

Ha szereted a hack and slasht, ezt is bírni fogod. 

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy még idén jön a Darksiders széria legújabb része, ami hat év elteltével hoz új történetet a rajongók életébe. Bár ma már az sokat elárul egy-egy címről, ha minimális hype előzi meg a premierjét, -de azért bízunk benne, hogy egy rendhagyó játékot fogunk kapni a november 27-én PC-re, XBOX ONE-ra és PlayStation 4-re érkező epizód személyében. Nézzük is meg, hogy mit érdemes tudni róla!


A THQ Nordic és a Gunfire Games gondozásában cseperedő játék rendhagyó módon női főszereplővel érkezik, aki Fury névre hallgat és szükség szerint mágiával, máskor pedig ostorral rak rendet az ellenfelei között. Külön érdekesség, hogy alakváltó is, ha pedig ezt a képességét használja más-más skilleket fog kapni, a mozdulatai is teljesen eltérőek lesznek, valamint újabb fegyverekkel nyomulhat. 

A fejlesztők ígérete szerint logikusan felépített pályákat fogunk kapni, amik egymással összeköttetésben lesznek, így a rengeteg összegyűjthető dolgot is könnyebben tudjuk majd megszerezni. Természetesen jóféle bossharcokból sem lesz hiány, de közel sem kell itt annyira nehéz összecsapásokra gondolni, mint mondjuk egy Dark Souls rész esetén.


Ám nem csak izgalmas és sokszor véget nem érőnek tűnő harcokkal vár majd minket a Darksiders 3, hanem egy-két helyen Tomb Raiderre hajazó platformer kihívásokkal is, ezért észnél kell lennünk, ha nem szeretnénk idő előtt elhalálozni. Ha pedig jobban megnézitek az eddig megjelent játékmenet videókat, akkor a vak is láthatja, hogy a fejlesztők nagymértékben merítettek a God of War részeiből, ahol igyekeztek mindent alárendelni a hatalmas -és olykor brutális- mészárlásoknak. 

Persze, a mai trendekhez igazodva ez a játék is több változatban lesz kapható, hogy az eltérő büdzsével rendelkező játékosok között mindenki megtalálhassa a maga számítását. Az alapváltozatot lemezesen és digitálisan is be lehet majd szerezni 60 euórért cserébe, a Digital Deluxe Editionért pedig 70 eurót kell leszurkolnunk, amiért megkapjuk a jövőben érkező DLC-ket is.


Igazi nagypályásoknak készült a 150 dollárért/euróért kapható Collectors Edition, amiben a felsoroltakon túl még egy művészeti album, egy tetszetős díszdoboz és egy 29 centis Fury figura is helyet kap. Ha ez nem lenne elég, 400 dollárért/euróért szerezhető be az Apocalypse Edition immáron négy darab 25 centis figurával, amulettel és felakasztható (!) 77x100 centis tekerccsel.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!