Ninja és Drake jó kapcsolata talán oda, beárnyékolódott a barátság

Ninja és Drake jó kapcsolata talán oda, beárnyékolódott a barátság

Összeveszett a két híresség, Ninja súlyos szavakkal illette a rappert, Drake követés leállítással válaszolt az őt ért vádakra.

Felhagyott Instagrammon a világ egyik leghíresebb Fortnite streamerének, Ninjának a követésével az ismert rapper, Drake, miután élő közvetítése során Ninja kemény szavakkal illette őt.

Ninja streamje alatt, az egyik nézője rákérdezett, hogy fog-e vásárolni Drake saját, általa tervezett ruháiból, kollekciójából. 

És ő meg fogja venni a következő Ninja márkájú árukat? - kérdezte vissza a nézőtől Ninja. Esetleg a Ninja-s fejpántot? Valószínűleg nem. Úgy érzem, hogy Drake látta, hogy egyre jobban növekszem ebben a szakmában, és azt gondolta, hogy ez egy jó mód lenne új, más nézőközönség szerzésére, ezért játszott velem.

Miután rájött, hogy mit is mondott valójában, megpróbálta korrigálni a dolgot. "Drake egy nagyon okos srác, és szívesen vennék a saját kollekciójából, de lehet, hogy nőiesen érezném magam. De egyébként igen, vásárolni fogok egy kabátot."

Szerette volna semmissé tenni azt, amit mondott Drake-ről, de ekkor már mindegy volt, ilyen horderejű szavakat nem lehet csak úgy visszavonni.



Az élő közvetítés után Ninja írt is egy kommentet Twitteren, hogy Drake sohasem adott neki 5 ezer dollárt. Ennek előzménye az, hogy mikor együtt játszottak, egy meccs után fogadtak, hogy nem tudja Ninja lehozni a meccset. Ez bizony sikerült neki!

Nem felejthetjük el egyébként, hogy Drake és Ninja a tavasz folyamán rekordot állított be 635,000 nézővel Ninja csatornáján, amikor a rapperen kívül Travis Scott, és Juju Smith-Schuister is csatlakozott a játékhoz. Ezzel a squaddal abszolút Twitch rekordot döntöttek, -amit persze azóta már sikerült túlszárnyalni-, ám a tényen ez nem változtat.

Ninja és Drake utoljára ketten nagyjából másfél hónapja játszottak, és most nagyon úgy tűnik, hogy egy jó ideig nem fognak újra. Reméljük sikerül elsimítaniuk a nézeteltérésüket, ugyanis nagyon sokan szerették az ő dinamikus duojukat.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!