Videón a Call of Duty battle royale módja!

Videón a Call of Duty battle royale módja!

A Black Ops 4 rengeteg izgalmas harcot ígér, -ráadásul mindjárt itt a bétateszt is. 

Az idei év legjobban várt FPS-ei között biztosan előkelő helyen végezne a Call of Duty: Black Ops 4, ami rendkívül intenzív harcokkal várja a franchise és az online lövöldék szerelmeseit. Mivel hamarosan elstartol az első próbakör, ezért a Treyarch készített egy videót, ami betekintést enged a többjátékos módba és azon belül a Blackout névre hallgató battle royale szekcióba is. 


Szerencsére nemsokára ki is próbálhatjuk a játékot, ugyanis holnap, azaz augusztus 3-tól indul a Black Ops 4 első bétatesztje kizárólag a PlayStation 4-es előrendelőknek, amit 19 órától Twitchen tudtok majd velünk meglesni. A következő tesztkör augusztus 10. és 13. között fog zajlani, amikor nem csak a Sony, hanem a Microsoft konzoltulajdonosok is beszállhatnak a buliba. 

Természetesen nem maradhatnak ki a sorból a PC-sek sem, akik közül az előrendelők már augusztus 10-én elkezdhetik nyüstölni a játékot, viszont másnap már jön a nyílt bétateszt, ami egészen augusztus 13-ig fog tartani. Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy szeptemberben külön lehetőség lesz a battle royale mód tesztelésére is, -úgyhogy garantáltan nem fogunk unatkozni a megjelenésig.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!