A Virtus.pro végre megtalálta Snax utódját

A Virtus.pro végre megtalálta Snax utódját

Augusztus végén debütálhat az új felállás.

A Virtus.pro bejelentette, hogy sikeresen leigazolták Michał "snatchieRudzki a helyi rivális csapattól, az AGO-tól. A lengyel játékos 2020-ig írt alá a szervezettel, és Janusz "Snax" Pogorzelski helyét veszi át a kezdőben, aki egy hónapja ment át a mousesports-ba. Az IEM Sanghajon és az elmúlt hetekben is látott Piotr "morelz" Taterka a kispadra került.

Snatchie 2017. óta játszott az AGO-ban, ez idő alatt az egyik legtehetségesebb lengyel játékkossá vált. Csapatát idén a világ 20 legjobbja közé emelte a HLTV ranglistáján, ami miatt várható volt, hogy előbb-utóbb a több pénzzel kecsegtető és nagyobb történelmű Virtus.pro is felfigyel rá. Snatchie a következő nyilatkozatot adta a bejelentéshez:

"Izgatott vagyok, hogy egy olyan ismert csapathoz csatlakozhatom, mint a Virtus.pro. Ez egy teljesen új szakasz a karrieremben, és ennél felkészültebb nem is lehetnék rá. Biztos vagyok benne, hogy gyorsan összeszokunk, és a címekre sem kell várni majd. Köszönök mindent az AGO Esports-nak. Tovább kellett lépnem, de sok sikert kívánok nekik."

Snatchie-t legelőször a ZOTAC Cup Masters 2018-on láthatjuk a VP színeiben játszani. A versenyt augusztus 24-26. között rendezik Hongkongban, a tét pedig nem kevesebb, mint 300 000 dollár lesz.

Kép: Virtus.pro

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!