Újból megdőlt a rekord: +31-es CoS-t sikerült beütni voice chat nélkül

Újból megdőlt a rekord: +31-es CoS-t sikerült beütni voice chat nélkül

Ezúttal nem a Methodos srácoknak sikerült még egy kulccsal feljebb tornázni a rekordot.

Szépen komótosan, de lassacskán végre átlépünk a legújabb kiegészítőbe, ami előtt már nincs túl sok értelme grindolni a komolyabb itemeket, -hiszen kicsit kevesebb, mint két hét múlva már közel semmit sem fognak érni. Ettől függetlenül most nincs túl sok tennivaló a játékba, így akik unatkoznak vagy ebből élnek, most folyamatosan próbálják egymás rekordjait megdönteni. Szinte pontosan két hónappal ezelőtt sikerült a Methodnak időre végigvinni egy +30-as Lower Karazhant, amit tegnap Darkheart Thicketen is sikerült elérniük, méghozzá egy Shadow pappal.

A csúcsot viszont már nem ők tartják, hiszen egy másik csapatnak sikerült beütnie egy +31-es Court of Stars-t, voice chat nélkül.

A videó készítője a kommentek között elmagyarázta, hogy már jó pár +28-30 kulcson túl vannak Court of Stars-ban és mindannyian értik a dolgukat, így ezért nem kellett nekik a voice chat miközben éppen világrekordot döntöttek. A csapat egy Blood DK-ból, egy Disc Papból, egy Havoc DH-ból, egy Balance Duduból és egy Affli Lockból állt, így elmondhatjuk, hogy teljesen követték a metát, bár ilyen kulcsoknál ez már szinte nélkülözhetetlen.

A 248,6-os átlag iLevelen nem lepődünk meg, -bár azért egy kicsit furcsa, hogy pont a healernek volt a legnagyobb, egészen pontosan 252. A következő két hétben valószínűleg még látunk rekordot, hiszen a Method-os srácok biztos nem örülnek annak, hogy ezt most elhappolták előlük, így kíváncsian várjuk, hogy kinek lesz meg a +32-es kulcs először, -ha egyáltalán sikerül.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!