Így készül Terry Crews és a Geek and Sundry a BFA megjelenésére

Így készül Terry Crews és a Geek and Sundry a BFA megjelenésére

A várva várt kiegészítő megjelenésének örömére a Geek and Sundry csapat Terry Crews-zal karöltve, egy meglepetéssel készülnek a játékosközösség számára.

Kevesebb, mint két hét választ el minket a Battle for Azeroth megjelenésétől. A játékosok már tűkön ülve várják a következő kiegészítő elstartolását. Különböző módokon tölti mindenki a hátralévő időt: például mount farmolással, a hiányzó transmogok begyűjtésével, vannak akik káprázatos fan artokat készítenek, hogy valóban emlékezetessé tegyék a közelgő megjelenést. Ugyanakkor akadnak olyanok is, akik a híres Dungeons and Dragons szerepjátékban keltik életre a Horde és az Alliance hamarosan elkövetkező gigászi összecsapását.

A Geek and Sundry csapata már régóta közvetít számos műsort a csatornájukon, többek között D&D küldetéseket is. Minden alkalommal egy rendkívül barátságos csapatot hoznak össze, akikkel izgalmasabbnál izgalmasabb expedíciókra indulnak. Ezúttal a Battle for Azeroth megjelenése alkalmából, egy World of Warcraft ihlette kalandot közvetítenek majd. Különleges vendégként csatlakozik hozzájuk egy ikonikus alak a tévé képernyőiről, illetve az internetről Terry Crews személyében. Ugyanakkor nemcsak a mi Terry-nk lesz az egyetlen érdekes résztvevő ezen az eseményen. A kaland vezetője, -a dungeon master- Matthew Mercer hivatalos szinkronszínész, aki számos Blizzard játékban dolgozott már korábban. Ő volt a hangja a World of Warcraftban például Killrog Deadeyenak, vagy a Hearthstoneban Rexxarnak, Nefariannak és Ragnarosnak, de még az Overwatch-ban is dolgozott, Mccree hangjaként. Mindemellett rendkívül tapasztalt kaland mester is. Izgalmas társaság gyűlt össze és minden bizonnyal feledhetetlen élmény vár a nézőkre. Ha szeretnétek látni, ahogy Terry Crews a Horde kegyetlen harcosakén küzd az Alliance ellen, -akkor nincs más dolgotok, mint hátradőlni és átadni magatokat a fantázia kalandnak.

Ti mivel készültök a megjelenésre?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!