Egy abszurd bug miatt kerültek ki az ATK-k és a bevásárlókocsik a játékból

Egy abszurd bug miatt kerültek ki az ATK-k és a bevásárlókocsik a játékból

Na ezt a bugot vajon hogy sikerült összehozni?

A bevásárlókocsik és az ATK-k jelképezik a járműveket a Fortnite-ban. Természetesen a gyors mozgásuk és az irányíthatóságuk miatt már rengeteg bugot láttunk velük kapcsolatban, és sokszor ki is vették már őket a játékból egy időre, -tegnap pedig megint ugyanez történt.

Késő délután jelentette be az Epic: mindaddig kiveszik mindkét járművet, amíg nem oldanak meg egy komoly problémát. Az időzítés nem a legjobb volt, hiszen pont most, a negyedik héten kaptunk egy olyan küldetést, amihez elengedhetetlen tartozék az ATK, -így aki most a hétvégén szerette volna letudni az összes kihívását annak egy picit egészen biztosan várnia kell. Azt viszont nem árulta el az Epic, hogy pontosan mi is volt a probléma a két járművel, így más játékosok saját tapasztalat útján jöttek rá, hogy a probléma valószínűleg ez volt:

Nem tudtuk, hogy az új frissítéssel már a földben is vannak riftek, de valószínűleg csak egy újabb spagetti kódolást látunk. Egy kicsit nevetséges ahogy eltűnik a földben az ATK, és azt sem látni, hogy mi okozza ezt pontosan, -így valószínűleg még várnunk kell egy picit mire rájönnek a fejlesztők, hogy mi is a probléma. A játékban tehát egyelőre még biztosan nem találjátok meg a két járművet, de kihívást teljesítők és a pálya szélére esők miatt reméljük, hogy minél hamarabb megoldják a problémát.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!