Már csak két csapat maradt talpon az IEM Sanghajon

Már csak két csapat maradt talpon az IEM Sanghajon

Holnap hajnalban eldől, hogy ki viheti haza a sanghaji trófeát és a főnyereményt!

Már csak a döntő maradt hátra a sanghaji tornából, melyet a tegnapi és mai elődöntők után az NRG és a TyLoo vívhatnak meg. Az észak-amerikaiak a Gambiten, míg a kínai-indonéz gárda a Virtus.pro-n verekedte át magát a fináléért, ahol a trófea mellett 125 000 dollár a tét. Nézzük is röviden, hogy mi történt ezen a két mérkőzésen.

TyLoo 2-1 Virtus.pro

BnTeTék bizony büntették a VP-t tegnap, mindenki remek formában érkezett erre a meccsre tőlük. Ettől függetlenül egyik nyert pályájukon sem volt könnyű a dolguk, csak hosszabbításban szerezték meg a kellő mennyiségű kört a lengyelek ellen. Az első pályán még egy egészen bizarr jelenséget is megcsodálhattak az érdeklődők, ugyanis pasháék 5v0-ban úgy vesztettek kört, hogy nem találták meg időben a bombát!

A meccs végül a következő eredményekkel ért véget a TyLoo javára: Train 22:20; Inferno 9:16; Cache 22:18.

NRG 2-0 Gambit

A második elődöntőben CeRq csapata nyert a Gambit ellen, akik így befejezték futásukat Sanghajban a legújabb edzőjükkel, B1ad3-del, és mostantól koncentrálhatnak a Majorre és a pihenésre. No de, térjünk rá a mérkőzésre. A kazah gárda a legkevésbé sem tűnt meggyőzőnek, egyikük sem találta a formáját, úgy pedig lehetetlen nyerni. Az NRG viszont összeszedett játékot mutatott ezúttal is, ami után nem lenne nagy meglepetés, ha az egész tornát zsebre tennék. Az Overpass-on mutatott domináns terror oldalra egyszerűen nem volt ellenszer: fel voltak készülve mindenre, amivel a Gambit próbálkozott.

A meccs végül a következő eredményekkel ért véget az NRG javára: Train 16:8; Overpass 16:3.

Holnap hajnali 5:00-kor kezdődik a nagy finálé, ahol tehát az NRG és a TyLoo csapnak össze az első helyért egy Bo3 keretein belül. Természetesen a mérkőzést magyar nyelven is követhetitek majd a már megszokott helyen.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!