Hivatalosan is éles a legújabb frissítés - Sok lap erősödik

Hivatalosan is éles a legújabb frissítés - Sok lap erősödik

A mai napon már érvényes frissítéseket hoztuk el nektek!

Végre elérkezett a pillanat, amit már valószínűen sokan vártak már: hivatalosan is életbe lépett a legújabb frissítés. A Supercell esedékes egyensúlyozgatásában igen sok, gyakran használatos lap kapott helyet, –mint például a Tesla Tower , a Baloon vagy az Inferno Dragon. Kicsit soknak tűnik ez így első hallásra, de az már előre látható, hogy bőven lesznek olyan lapok is, amelyeknek használati rátája meg fog emelkedni a frissítések hatására.

Inferno Dragon

Hatótáv csökkenés 4.0-ról 3.5-re, visszalökhető
Az Inferno Dragon az egyik legjobban teljesítő lapok közé tartozik. Ez nem is csoda: ha ráfókuszál egy tornyodra és nincs amivel megszakítsd már búcsút is inthetsz szeretett védőbástyádnak. Ez után a frissítés után, azonban már a szívósabb lapokkal játszó játékosoknak sem kell kötelezően Zap-et vagy Lightningot használni tekintve hogy a Fireball és a Giant Snowball visszalökése is elegendő lesz a megszakításhoz, –pláne hogy a hatótávjából is levettünk egy kicsit, ami így egyezik a Baby Dragonéval.

Royal Hogs

Gyorsabb első támadás
A vaddisznó csordának túl sok időre volt szüksége hogy a toronyhoz rohanás után bevigye az első csapást, így egy kis extra gyakorlás után már majdhogynem rögtön fejelgethetik azt.

Baby Dragon

Gyorsabb támadási sebesség 1.6sec --> 1.5 sec , visszalökhető
Egy nagyon alap kártyáról beszélhetünk, ami régóta bent van már, így a fejlesztők a visszalökhető gyengítésért szerették volna kompenzálni a félelmetes sárkányt használókat. Végső soron a gyorsabb támadási sebesség sokat segíthet a Minion Horde, Goblin Gang vagy a Witch ellen.

Knight

Sebzés +5%
A Knight egy kisebb vakáció után visszatérne és hozott magával egy jóval élesebb kardot is. Ez a kard csak arra vár hogy egycsapásra ellenséget daraboljon –ezzel növelne esélyeit a Goblin Gang-el vagy a Barellel szemben–, ami annyit tesz, hogy jó alternatív választás lehet a Valkyrie helyett.

Tesla

Élettartam rövidebb 40 sec-ről 35 sec-re , Lassabb támadási sebesség 1 sec-ről 1.1 sec-re
A legmagasabb használati rátával rendelkező védelmi toronyról van szó, így egyértelmű volt, hogy kell neki egy kis gyengítés. A rövidebb élettartam hosszabb harcokban fog meglátszani, míg a lassabb támadási sebesség esélyt ad néhány kisebb hordatagnak a közelébe jutáshoz, mielőtt elporladna. A tesla még így is hasznos lesz de ezzel a gyengítéssel talán lehetőség nyílik más tornyok használatára mint a.....

Bomb Tower

Elixir költség csökkent 5-ről 4-re, élettartama rövidebb 40 sec-ről 35 sec-re, életpontok -33%
A tornyok nagy fekete báránya már egy lassan egy éve szenved a népszerűség hiányától. Nehéz lett volna 5 elixíren tartani a lapot és úgy erősíteni, mert a legtöbb horda lény 3 manába kerül, vagy akár még kevesebbe. A csökkentett költséget és a megtartott sebzés egy erős ellenválasztás lehet a Hog Rider, Royal Hogs vagy a Battle Ram ellen.

Canon Cart

Ágyú élettartam hosszabb 20 sec-ről 30 sec-re, átváltozás gyorsabb, visszalökhetetlen
Igen nehezen kezelhető kártyáról beszélhetünk a Cannon Cart személyében, használata pedig nagy rizikóval jár. Megerősítettük a kerekeit hogy ne lehessen visszalökni így –ha mozgásképtelen is lesz– gyorsabban változik át, és tovább marad életben.

Balloon

Visszalökhető
A harmadik légi egység, el fogja veszíteni immunitását a visszalökéssel szemben. A fejlesztők ezzel próbálták könnyíteni a Lava Hound paklik elleni játékot. Azonban a már ügyesebb felfedezők Fireball-al vagy Giant Snowball-al könnyedebben le tudják majd választani a Balloont a tanktól.

+1 King Tower

Sebzését a Princess Tower szintjére emelik
Azért hogy kicsit letisztítsuk az interakciókat a játékban már a King Tower is ugyanannyit sebez, mint a Princess Tower-ek lövedéke. Régebben kevesebb volt ugyan a sebzés, ez pedig nem letisztult interakciót eredményezett.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!