"Haldoklom és szeretlek titeket"

A nagy frakciók közti rivalizálásban néha arcon csap a valóság.

Ahogy azt egy korábbi cikkünkben említettük, a World of Warcraft lassan 14 éve jelent meg, ami rengeteg időnek számít egy online játék életében, ennek köszönhetően pedig a közösség is sokkal összetartóbb és érettebb lett, mint más játékokban. E hosszú évek alatt rengeteg érdekes és szomorú történetet hallottunk már, utóbbi pedig egy újabbal gazdagodott, hiszen ma reggel a WoW fórumain egy olyan poszt jelent meg, aminek bár a címe egy szokásos mémnek tűnt a mai világban, de rákattintva már mindenki érezte, hogy ezúttal teljesen komoly történetről lesz szó.

I'm dying, community, story, stuff - World of Warcraft Forums

I'll go ahead and say it. . . . I'm dying. No actually I am. I have end stage lung disease, and my ability to get up and take my dog out is getting weaker by the month. Still, this game, and it's community, has for 13 years been a solid unifying experience for me.

A poszt írója, név szerint Narmorcence elárulta nekünk, hogy egy súlyos tüdőbetegségben szenved, ami egyre rosszabbá vált az évek alatt és könnyen lehet, hogy már az utolsó stádiumba lépett. Nehezére esik lezuhanyozni és főzni is alig tud. Érdekes módon viszont pont a sétálás az, ami még elfogadható, hiszen a folyamatos aktivitás nem igényel annyi levegővételt, mint egy zuhanyzás, ahol a renget apró mozgás mellett még a levegő is elég párás, így tényleg borzalmasan nehéz elvégeznie ezt az egyszerű feladatot is. A posztot épp ezért írta, mivel már ő is úgy érzi, hogy közel a vég, ezért szerette volna megköszönni az egész közösségnek azt, hogy ennyire elképesztőek voltak. Ez valószínűleg csak még inkább megerősödött benne, hiszen annyi jó kívánságot és szeretet kapott más játékosoktól, ami még minket is meghatott.

A posztjában azt is elárulta, hogy még csak 30 éves, de 15 évesen már leküzdötte a rákot, 19 évesen pedig egy autóbalesetben eltört a gerince, így nem fél a felépüléstől. Most érzi először azt, hogy megoldhatatlan probléma elé állította a betegsége, az orvosok pedig nagyságrendileg fél évet adtak még neki.

A történet megismerése után pedig szeretném arra kérni azokat, akik ezt a cikket olvassák, hogy akár Redditen vagy a fórumon kívánjanak neki sok szerencsét, –és szívből reméljük, hogy ebből a betegségből is van számára kiút.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!