Megdöbbentően jóra sikerült a PC-s Monster Hunter World

Megdöbbentően jóra sikerült a PC-s Monster Hunter World

A napvilágot látott kritikák alapján van miért ünnepelni a Capcom főhadiszállásán.

Nagy volt az izgalom a Capcom háza táján, hiszen akármennyire is volt kiemelkedő a kritikusok és a játékosok szerint a Monster Hunter World konzolos változata, azért eleinte rengeteg teljesítményproblémát produkált, ami nem kicsit árnyalta az összképet. Szerencsére a holnap, azaz augusztus 9-én megjelenő PC-s változat sokkal könnyebb rajtot vehet, legalábbis a hivatalos gamersajtós kritikák erről árulkodnak. 


Igazán sokatmondó, hogy az amerikai IGN 10-ből 9 és fél pontot adott a játékra, ami szerintük egy rendkívül sikeres premiert eredményezhet. Ugyancsak 9 pontot kapott a Monster Hunter World a PC GamesN és a Digital Chumps újságíróitól, akik elmondásuk szerint a konzoloshoz viszonyítva sokkal látványosabb játékot és egy több szinten is kiemelkedő akció-szerepjátékot kaptak. 

A legendás PC Gamer munkatársa 100-ból 86%-ot adott a PC-s változatra, ami szerinte ugyan nem mentes az apróbb hibáktól, de nagyon jól van optimalizálva és portolva. A COGconnected cikkírója viszont "csupán" 82%-osra értékelte a Monster Hunter World-ot, mivel nem volt elégedett sem a sztorival, sem pedig a játék online megoldásaival.

Ti kipróbáljátok a Capcom alkotását?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!