WoT kisokos: Erre számíts a második kampányon!

WoT kisokos: Erre számíts a második kampányon!

Szállj harcba az Excalibur, a Chimera és az Object 279 harckocsikért, de készülj, a küldetések egyre csak nehezednek majd!

Ne aggódj, ha még nem fejezted be az első személyes kampányt, hiszen a másodikat így is elkezdheted, hogy megszerezd az Excalibur, Chimera és Object 279 harckocsikat. A második személyes kampány kissé eltér majd az előzőtől, de az előzetes információk alapján az Excalibur-t gyakorlatilag ingyen adják oda, a Chimera-ért kicsit oda kell majd figyelni, az Object 279 pedig sok frusztrációt okozhat még a legtapasztaltabb parancsnokok számára is.

Excalibur, a csodafegyver?

Lenyűgöző képek a legegyedibb dizájnnal rendelkező brit tankvadászról.

Részletesen a küldetésekről

Már a teszt szerveren is belekezdhetsz a küldetésekbe, de egyelőre csak az Excalibur és a Chimera kihívásait próbálgathatjátok. Mindhárom egyedi járművet az Unió (Szovjetunió, Kína), a Blokk (Németország, Japán), a Szövetség (USA, UK, Lengyelország) és a Koalíció (Franciaország, Olaszország, Svédország és Csehszlovákia) küldetéseinek teljesítésével szerezhetjük meg. Mind a négy frakcióhoz egyedi küldetések tartoznak, amik közül lesz, amit könnyű tankkal érdemes megpróbálni, de olyan is, ami kizárólag tüzérrel teljesíthető. 

A főbb különbségek a második fronton

Mivel drasztikus eltérések nincsenek, ezért olyan részeket nem szeretnék érinteni, amik megegyeznek az első személyes kampányon megszokottakkal -így a teljesség igénye nélkül ilyen a tier korlát, valamint a 15. küldetés, amit az első 14 teljesítésével oldhatunk fel-, ezért ebben a cikkben elsősorban az újdonságok bemutatására koncentrálunk.

A leglényegesebb eltérés, hogy a küldetések nem a tanktípusokra, hanem a nemzetekre fókuszálnak, -ami egyrészről pozitív, másrészről pedig természetesen árnyoldala is van. A pozitívum nyilván az, hogy egyes küldetéseket egy kredit farmolós körben is megcsinálhatunk a prémium tankunkkal, míg a negatívuma, hogy nem lesz elég négy tank a teljesítésükhöz

A frissítéssel érkezett: Chimera

Nagyszerű képek a Chimera névre hallgató brit közepes tankról, -ugyanakkor sok újdonság nem derült ki vele kapcsolatban.

További különbözőség, hogy az Excalibur többnyire gyűjtögetős küldetésekből áll, így korlátlan idő áll rendelkezésedre a teljesítésükhöz, -ráadásul elég könnyűek is, így különösebb problémát sem okoznak majd. A Chimera küldetései annyiban nehezednek, hogy egy csatában kell teljesítened a feladatot, tehát ugyanúgy kell eljárnod, mint az első kampányban. Természetesen ezen a ponton nemcsak a szerencse, hanem a tankállományod is nagyban befolyásolhatja az eredményességed. Amíg az Excalibur küldetéseit körülbelül 6 darab tier VI feletti tankkal teljesíthetted, addig ez a szám a Chimera esetében a többszörösére nőhet.

Object 726: Eljő a fenevad!

Még tetszetősebb képeken a szovjet nehéz tank, valamint részletesebb paraméterek is napvilágot láttak.

Az Object 279 pedig egy valódi csemege lesz, hiszen az Excalibur-hoz hasonlóan gyűjtögetős feladatokat kell -de korlátozott számú csatában- teljesítened, és ha nem jártál sikerrel, akkor kezdheted elölről. A küldetések egyébként nem tűnnek vészesnek, hiszen az egyik például arról szól, hogy okozz legalább 30.000 sebzést 10 csata alatt, -tehát 3.000 sebzés átlagot kell hoznod, ami egy tier X-es közepes vagy nehéz tankkal játszi könnyedséggel teljesíthető.

A titok a gondos tervezésben rejlik

Ha nem vagy veterán játékos és nem áll több száz tank a garázsodban, akkor érdemes lehet átgondolni a fejlesztési irányokat. Egy másik cikkben részletesen is összeírjuk a legjobb választásokat a Chimera és Object 279 küldetésekhez, de addig is azt tudom tanácsolni, hogy állítsatok össze egy listát azokból a tankokból, amik jelenleg a garázsotokban vannak, és nézzétek meg, hogy van-e olyan, amelyik a fenti négyesből hiányzik. Remélhetőleg ezzel senkinek sem lesz problémája, hiszen úgy van kialakítva a felosztás, hogy a régi nagy nemzetekből mindegyik csoportban van egy, –ez a négyes a német, szovjet, amerikai és a francia tankok.

Nektek sikerült már teljesíteni az első kampányt? Mit gondoltok a személyes kampányok új rendszeréről?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.