Felgördült a függöny! Jön az 1.1!

Felgördült a függöny! Jön az 1.1!

Itt a teljes lengyel fejlesztési fa, bemutatkozik néhány új térkép, és az új személyes kampány küldetésekbe is belevághatunk!

A nyár a kikapcsolódásról szól, de nem a tankos csapatnak, hiszen felgördült a függöny és bemutatkozik az 1.1-es frissítés, ami elhozza nekünk a teljes lengyel fejlesztési fát, néhány új térképet és a személyes kampány küldetések folytatását. Vegyük sorra, hogy mit tartalmaz a frissítés, -és közben akár el is indíthatjátok a teszt szerver telepítőjének letöltését az alábbi linkre kattintva!

Lengyel fejlesztési fa

Tier I-IV között klasszikus könnyű tankokkal találkozhatunk, amik viszonylag gyorsak, de nem túl páncélozottak, valamint rendelkeznek a lengyel tankok sajátosságával, azaz a szintjükhöz képest magasabb alfa sebzéssel. A tier V-ös tank egy könnyű/közepes hibrid, a tier VI-os egy nehéz tank páncéllal ellátott közepes, míg a tier VII-es egy közepes/nehéz hibrid lesz, -és természetesen mindhárom kimagasló alfát kapott. A tier VIII-as 53TP Markowskiego-t, a tier IX-es 50TP Tyszkiewicza és a tier X-es 60TP Lewandowskiego pedig teljes értékű nehéz szörnyeteg lesznek.

Új térképek, térkép újraegyensúlyozások

Új pályaként megkapjuk Studzianki-t, ami egy második világháború által ihletett térkép lesz, viszont játékmeneti okokból nem pont úgy néz ki, mint a valóságban. Ugyanezt elmondhatjuk Minsk-ről is, viszont a főváros jellegzetes épületei visszaköszönnek majd a valóságból.

Videón a két új térkép - Minsk és Poland

Végre videón is szemügyre vehetjük a két új pályát, amin a szuperteszterek múlt hét óta csépelik egymást.

Harmadik pályaként pedig visszakapjuk Pilsen-t HD verzióban, -és vélhetően a korábban pedzegetett módosításokat is viszontlátjuk majd a teszt szerveren.

Ezenfelül Mines, Glacier és Siegfried Line módosításokon estek át, hogy a csaták egyenlőbbek legyenek. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoztak ki ebből a fejlesztők!

Személyes kampány küldetések 2.0

Az új személyes kampányon az Excalibur, a Chimera és az Object 279 (R) harckocsikat szerezhetjük majd meg. A kampány rendszere nemzetekhez lesz kötve, valamint új interfészt kapunk hozzá, amit a csatán belül mutatja majd, hogy az adott küldetéssel hol tartunk.

A lengyel tankokat, az új térképeket vagy a személyes kampányon szerezhető tankokat várjátok leginkább?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.