Bemutatjuk: 50TP Tyszkiewicza

Bemutatjuk: 50TP Tyszkiewicza

A lengyel top tier tankok tesztelése jelenleg is javában zajlik a szuperteszt szerveren, amik közül cikkünkben a kisebbikre vetünk egy pillantást.

A World of Tanks igencsak népszerű Lengyelországban, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a lengyel közösség nemcsak a játékon belül rendkívül aktív, hanem úgy általánosságban minden olyan platformon is, ami WoT-tal kapcsolatos. A Wargaming nehezen talált olyan harckocsikat az archívumokban és a múzeumokban, amikkel kitölthették volna a lengyel fejlesztési ág top szintjein keletkezett űrt, ezért eredetileg a lengyel tankokat a globális európai fejlesztési fa részeként képzelték el.

Bemutatjuk: 60TP Lewandowskiego

A lengyel top tier tankok tesztelése jelenleg is javában zajlik a szuperteszt szerveren, amik közül cikkünkben a tier X-es bestiát vesszük górcső alá.

Tier IX-es lengyel nehéz tank:  50TP Tyszkiewicza

A Wargaming azt ígéri, hogy a harckocsik nagyszerűen helytállnak majd a nehéz tankok mezőnyében, amit a tökéletes védelmük és az átlagostól nagyobb alfa sebzésük hivatott elősegíteni. Ugyanakkor ezeknek az előnyöknek a mozgékonyság látja majd kárát, amit az előzetes paraméterek alapján nem is kérdőjeleznénk meg.

Képek

KÖVSS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.