Broken az APM Priest?! Mire lehet elég néhány fürge ujj és egy kis gyakorlás?

Broken az APM Priest?! Mire lehet elég néhány fürge ujj és egy kis gyakorlás?

Az OTK deckek közül jelenleg kiemelkedik Anduin és az őrült Vaddisznós kombináció! Nézzük meg, hogy miért tartják már most "brokennek" a paklit!

Az első napok izgalmasan telnek a Boomsday Project megjelenése után. Bemutattunk korábban  néhány legend 1 paklit, amiket érdemes lehet választani a még nem kiforrott metában.

Máris itt vannak az első Boomsday Projectes Legend 1 paklik!

Loemifar | 18/08/08 13:03Az új meta káoszában néhány játékos megtalálta a csodafegyvert, amivel pillanatok alatt kiütötte a legend 1-et! Ezeket a paklikat mutatjuk be! Az első nap káoszából nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, de a cikkben bemutatott öt legend 1-re képes deck közül három a Druidnak valamilyen változata.

A mai cikkünkben az APM Priestet vizsgáljuk meg közelebbről –amit néhányan már az új „cancer” paklinak tartanak–, de miért lengi körül ez az imádat és utálat alig néhány órával az első feltűnése után?

Dog’s APM Priest

Kód: AAECAa0GBogF7QWe8ALi+AKh/gLxgAMMigH7AeUE0QrRwQLYwQLwzwLo0AKp4gKm8AKC9wLQ/gIA

A pakli az OTK Combo Priest alapjaira építkezik, de tovább gondolja azt és egy őrült kombinációval akár kézből is kivégezheti az ellenfelet, nem kell hozzá egy már a boardon lévő lény. A cél, hogy minden elemet felhúzzunk, ami a meccs megnyeréséhez kell. Ameddig nincsenek meg az elemek a laphúzás és a túlélés lesz az egyetlen feladatunk.

Hogyan áll össze a „broken” kombináció?

A két Radiant Elemental, két Vivid Nightmare, Divine Spirit, Test Subject, Topsy Turvy és Stonetusk Boar lapok kellenek hozzá, amiket ha a megfelelő sorrendben játszunk ki több száz sebzést is ki tudunk osztani pillanatok alatt. Az egyetlen akadályt csak az idő jelenti, ezért fel kell készülni arra, hogy a gyengébb APM-mel („actions per minute”) rendelkező játékosok nem tudják minden esetben befejezni a kombót. A könnyebb megértés érdekében itt van két tanulságos videó:

Dog a deck valódi mesterének tekinthető. Rengeteg győztes meccset vívott már meg vele és a legnehezebb helyzeteket is könnyedén oldotta meg a limitált köridő alatt. Mindig látja, hogy pontosan mit és hova kell húzni, hogy a kombó segítségével az összes esetben időben megnyerje a mérkőzést.

Az ellenpélda Trump lehet, aki a deck gyakorlása során gyakran vétett hibákat. Gyorsan és tökéletesen kell játszani a paklit, –de ha ezeket a „könnyű” feltételeket sikerül teljesíteni, akkor megjutalmazódhatunk, mivel valódi ellenfele nem sok van a paklinak.

Brutálisan erősnek tűnik, ami igényli az alapok elsajátítását, a gyorsaságunkat és a koncentrációnkat. Akkor érdemes ezt a decket választani, ha szeretitek a kihívásokat, de a győzelem ízét is megízlelnétek. Mindenképp ajánlott Dog streamjeit visszanézni: rengeteget tanulhattok a profi játékostól!

Szerintetek is „broken” a pakli, vagy előbb-utóbb el fog tűnni a süllyesztőben?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!