Fjords talán ismét játszható pálya lesz

Fjords talán ismét játszható pálya lesz

Fjords jelenleg az egyik legegyoldalúbb térkép, -de ez hamarosan megváltozhat.

A pálya középső és északi részét érintő változtatások célja a játékmenet jobbá tétele úgy, hogy közben az alapvető pozíciók és az általános játékélmény megmaradjon. Továbbá szeretnék, ha a tankok szétszóródnának, és nem a K5-ben csoportosulnának, valamint a nyugati csapatnak több esélye legyen a győzelemre. A pálya felső része a vízesésnél újra lesz dolgozva, ugyanis ez az a része a pályának, ahol a játékosoknak ténylegesen össze kellene csapniuk.

  • Az A5-A7-es szektorban egy új utat helyeznek el, amit a mesterlövész tankok nehezen látnak majd be, ugyanakkor az elérése több időt vesz majd igénybe, –de a nyugati csapatnak ez egy remek lehetőséget ad a vízesés elfoglalására.

  • A nyugati csapat egy defenzív pozíciót is kap az A5-A6 szektorban, ami lehetővé teszi az ellenséges erők visszaverését abban az esetben, ha az előbb ismertetett útvonalon az előrenyomulás elbukna.

A pálya központi részén több játékmenetileg fontos tereptárgy kerül elhelyezésre, amik mögé el lehet majd bújni, –így innentől akkor is megúszhatjuk a helyzetet, ha netalántán felderítették a tankunkat.

  • A C és D vonalon új pozíciókat hoztak létre. Ilyen például a mélyedés, ami egérutat biztosít, ha felderítettek.

  • A D6-os dombot is újradolgozzák, hogy könnyebben lehessen lőni és passzív felderíteni, illetve elkerülni a találatokat.

Ezek az újítások összetett döntések eredményei, amivel még sokszínűbbé szeretnék tenni a harcokat. Az utolsó újítás pedig a B2-es pozíció, ami a nyugatiak számára azt a funkciót hivatott betölteni, amit jelenlegi a keletiek számára a J9-es félsziget.

Nemrég összeszedtük, hogy miért játszhatatlan Fjords, és bár egyelőre roppant nehéz megítélni, hogy ezek a változtatások milyen hatással lesznek a tényleges játékmenetre, de örömteli hír, hogy a Wargaming felismerte, hogy a nyugati csapat mekkora hátrányban van, –ami a módosításokban is visszaköszön.

Nektek tetszenek a Wargaming elképzelései? Ti mit változtatnátok ha a fejlesztők helyében lennétek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.