FELerősödtek a démoni erők az arénában!

A Warlock uralkodik jelenleg a Hearthstone-ban; ha sikerekre vágytok a Standard mellett arénában is érdemes őt választani!

Nem csak a Standard és a Wild borult meg teljesen, hanem az arénában is eluralkodott a káosz. Ebben a cikkben azt nézzük meg, hogy melyik class-szal érdemes belépni a küzdőtérre,és megmutatjuk azokat a kártyákat is, amiket érdemes társaitoknak választani a draft során!

Csak a "fel" ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

A Heal Zoo változat továbbfejlesztésének köszönhetően a ladderen hódít a Warlock, és arénában sincs ez másképp. Nem akkora az előnye a győzelmi százalékok alapján a második helyezetthez képest mint a létrán, de egyáltalán nem elhanyagolandó a különbség. A Warlock mögött érkezik kisebb lemaradással a Rogue, majd következik egy nagyobb szakadék. Az 50 % feletti tartományban utolsóként a Druid szerepel, igaz a Mage is mindössze egytized százalékkal marad csak el a bűvös számtól.

Hello-hello-hello!

Korábbi cikkünkben megnéztük a Standard formátumban leggyakrabban előforduló kártyákat, ahol utcahosszal vezetett a Giggling Inventor.

Itt vannak a Boomsday Project jelenlegi legnépszerűbb kártyái! Megéri vajon legyártani őket?

Van olyan kártya, ami minden ötödik pakliban helyet követel magának, de a többiek sincsenek lemaradva sokkal! Top 5+1 legnépszerűbb kártya az új kiegészítőből!

Arénában hasonló a helyzet. Ha feldobja nektek az 5 manás „Sludge Belcher 2.0-t” mindenképpen vegyétek ki, lehetőleg minél többet. Tökéletes kártya több szempontból is: viszonylag olcsón épít boardot, továbbá megvédi az arcunk és a fontosabb lényeinket.

Valami démoni!

A Warlock sikerének titka az új lapokban is rejlik: a Doubling Imp legrosszabb esetben 3 manáért 4/4 kétfelé osztva, a másik kulcskártyája Gul’dannak, a Spirit Bomb, jelenleg a legerősebb leszedés az arénában. Ezek kiegészülhetnek további hasznos kártyákkal, mint az Omega Agent, a Void Analyst és a Soul Infusion. Rögtön látható, hogy a Demonokra épülő szinergia sosem volt még ilyen erős, és ezt a hatalmas potenciált nem tékozolja el a Lock. Ameddig nem történik érdemi változás az arénában nincs értelme más kaszttal próbálkozni, ha a győzelmekre hajtotok elsősorban.

Jelenleg a Warlock és a Rogue tűnik igazán erős választásnak az arénában. Ha mindkét lehetőséget felajánlja a játék akkor érdemesebb az „Álmok Pusztítóját” pickelni. A démoni lényeket, és a hozzá passzoló erősítéseket vegyétek ki, –és nem érhet titeket csalódás!

Ti mivel arénáztok legszívesebben? Szerintetek jobb lett a Boomsday Project miatt ez a formátum?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!