Ismét magyar játékosnak szurkolhatunk az év eddigi legnagyobb Quake versenyén

Ismét magyar játékosnak szurkolhatunk az év eddigi legnagyobb Quake versenyén

A Myztro Gaming-es Raisy 1v1 és 2v2 játékmódban került be a verseny rájátszásába.

Ezen a hétvégén rendezik a 2018-as Quake Cont a texasi Dallas városában és a megszokott Bethesda bemutatók és programok mellett az e-sport versenyek sem maradhatnak el az eseményről. A rendezvény legnagyobb versenyét Quake Champions-ben tartják, és ezúttal 2v2-ben mérhetik össze tudásukat a világ legjobb játékosai a több mint 150 ezer dolláros összdíjazásért. 

Ha emlékeztek még, tavaly Birgány "Raisy" Adrián a Duel játékmódban szédületes teljesítményt nyújtva, 9-16. lett, és 10 ezer dollárt zsebelt be. Nos a játékos azóta sorra érte el a jobbnál jobb helyezéseket; többször odaért a világranglista tetejére is, a Myztro Gaming színeiben pedig most is ott van a Quake Con 2v2 bajnokságán. A verseny Double Elimination selejtezőjét tegnap tartották, ahonnan Raisy-nek és csapattársának, a svéd Sebastian "Spart1e" Siira-nak a 64 nevezett csapatból sikerült továbbjutnia az egyenes kieséses szakaszba, nyereményük ezzel pedig már legalább 8750 dollár. Érdekesség, hogy a Myztro három csapata is a rájátszásban van, aminek az ágrajzát ezen a linken tudjátok megtekinteni. Raisy és Spart1e egyik tegnapi meccsét egyébként tegnap élőben közvetítették, ellenfelük pedig a legendás Shane "rapha" Hendrixson és Tim "DaHanG" Fogarty volt a Team Liquid ből. 

A mai program előreláthatólag 18:00-kor indul, a mérkőzéseket pedig a Quake Champions hivatalos Twitch csatornáján tudjátok majd követni.

Jó szórakozást mindenkinek, –és hajrá Raisy!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!