Hatalmas párbajok után derült fény a Nyári Ütközet döntőjének résztvevőire

Hatalmas párbajok után derült fény a Nyári Ütközet döntőjének résztvevőire

Rengeteg szép pillanattal kápráztattak el minket honfitársaink!

A tegnapi napon tartottuk meg a Fortnite Nyári Ütközet selejtezőit, aminek a végén kiderült, hogy mely csapatok képviselhetik majd magukat az augusztus végén megrendezendő döntőben. A mérkőzések többnyire rendben lezajlottak. Az első meccs alatt sajnos Fortuna közbeszólt, ugyanis az Epic Games pont abban az időben adott ki egy update-et, ami miatt néhány duo nem tudott becsatlakozni a mérkőzésre, ám még így is 68 emberrel indult el a párbaj. A második mérkőzés előtt természetesen tartottunk egy hosszabb szünetet, hogy a játékosok letölthessék a bugfixet.

A tabellán végül pontegyenlőség alakult ki, így a 30-nál valamivel több, 33 duo került be a döntőbe! Nézzük is, hogy mi történt a mérkőzések végén!

Első csoport, első meccs

A nap legelső mérkőzésének MVP-jeként nyugodtan kinevezhetjük a Stormot, nagyon sok játékos ugyanis amiatt halt meg. Konkrétan a győzelmet jelentő gyilkosságot is a kör "lőtte" Kevin és tuben számára, ezzel a maximális 200 pontot a Telepatikus Uborkák zsebelték be.

Első csoport, második meccs

A következő párbaj vége is hasonlóan alakult: az utolsó killt is a vihar szerezte. Ám ennek a fordulónak külön érdekessége volt, hogy közel egy tucat ember maradt egy nagyon szűk területre, –aminek az lett a vége, hogy egy épületbe ragadva harcoltak egymással. Végül azonban a királyok#1 duoja, Kajakrajka és Buzsuuu állhattak fel a dobogó legfelső fokára.

Első csoport, harmadik meccs

Az első csoport zárómérkőzésének legvégén egy 2v1v1 szituáció alakult ki, ami a Szokásos kettősének, vagyis Firninek és ShadyOnFire-nek volt kedvező, –így pedig a roppant rossz pozíciójukból is sikerült wint faragniuk!

Második csoport, első meccs

A következő 80 játékos párbaja egy nagyon izgalmas végjátékkal zárult, MnXOfficial egy kicsit túlpozicionálta magát, ami miatt a vihar knockolta őt, ám szerencséjükre ttvNzir nem tudta pontosan, hogy hol vannak; így Danogod tudott rajta segíteni, –ezzel pedig a win is hozzájuk, vagyis Elevated Minds gárdájához került!

Második csoport, második meccs

Az utolsó előtti párbajon MnX-éktől láthattunk egy nagyon szép duplázást, MnX dupla rakétavetővel sorozta szét ellenfeleit, amit azért igencsak ritkán látni a robbanófegyverek gyengítése óta. Nekik azonban erre volt lehetőségük, a többiek pedig ezt a nyomást nem bírták, így az Elevated Minds gárdája a második győzelmét is bezsebelte!

Második csoport, harmadik meccs

A nap záróküzdelmén más győzteseket avathattunk, MnX-ék a meccs középső szakaszában elhullottak, így a trófeát most az i9 duoja, SZATY0R és Az Alfa hozhatták el, akik a szó legszorosabb értelmében vett közelharcot vívtak a fent maradtak játékosokkal, –többek között a wenomgang párosával, TCL Raptorral és ekenedilichukwoval.

A tabella végül a következőképpen alakult!

A pontozás a verseny Discord szervére beküldött képek alapján zajlott, a verseny kezdete előtt pedig felhívtuk minden versenyző figyelmét arra, hogy minek kell a képeken rajta lennie ahhoz, hogy megkaphassák a maximális értékelést. Sajnos még a custom szerver sem rendelkezik ponttáblázattal, így a pontozás kissé körülményesen zajlik. A mai napon felülvizsgáltuk azon csapatok pontjait akik kérték, három duonál pedig előkerült még néhány kósza pont, amivel sikerült feljutniuk a továbbjutók közé. Ám mivel senkit sem akarunk pontegyenlőség miatt kizárni, így összesen 33 csapat szerepel majd a döntőben!

Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott tegnap, –a folytatás két hét múlva érkezik!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!