Szavazás: A legjobb és a legrosszabb pálya

Szavazás: A legjobb és a legrosszabb pálya

Szerinted melyik HD pályát sikerült a leginkább eltalálniuk a fejlesztőknek, és melyik az, amit nagyon elrontottak? Szavazz, és nyerj akár kétszer 500 aranyat!

Legújabb kérdőívünkben arra vagyunk kíváncsiak, hogy a magyar World of Tanks közösség melyik pályát szereti leginkább és legkevésbé. A pályák között nem kapott helyett egyik Grand Battle térkép sem, illetve azok sem, amik ugyan az 1.1-es frissítéssel a játék részévé válnak, de jelenleg még nem játszhatóak a normál szerveren. A World of Tanks nagy grafikai frissítése nemcsak a pályák kinézetét, de esetekben a játékmenetüket is megváltoztatta, így már koránt sem biztos, hogy a régen közkedvelt pályák továbbra is töretlen népszerűségnek örvendnek, -sőt talán a legrosszabbtól is lett rosszabb. Szavazataitokat augusztus 18-áig várjuk, eredményt pedig augusztus 19-én hirdetünk.

Melyik a legjobb pálya?

Természetesen elsősorban tankfüggő, hogy mikor melyik pálya lép elő kedvenccé, ezért most az abszolút befutóra vagyunk kíváncsiak, azaz arra a pályára, amin a legtöbb tanktípussal szívesen játszol.

Melyik a legrosszabb pálya?

Talán Fjords, Erlenberg vagy Fismerman's Bay, esetleg egy rejtőzködő negyedik? Add le szavazatodat, és augusztus 19-én kiderül!

Az elmúlt hónapokban a Wargaming arra törekedik, hogy minél jobban megfeleljen a játékosok igényeinek, ezért számos új pályát jelentettek be március óta, amik között vannak jobbak és rosszabbak, és a jövő zenéje, hogy mennyire sikerül eltalálniuk a játékélményt ezeken a térképeken, -így ezekkel majd akkor foglalkozunk, ha eljött az ideje. A meglévő körülbelül 30 normál pálya között van nyári, sivatagi és téli, de vajon melyiket ítélik meg a legjobbnak és a legrosszabbnak? Vasárnap kiderül!

Milyen szempontok alapján szavaztok majd? Szerintetek előreláthatóan melyik lesz a legjobb és legrosszabb pálya a szavazás eredményei alapján?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.