Pályák, amik már az ajtón kopogtatnak

Pályák, amik már az ajtón kopogtatnak

Összegyűjtöttük az összes bejelentett, de idáig ki nem adott pályát a szupertesztről.

Az utóbbi hónapokban megszaporodtak az új pályákról szóló hírek, így a prémium tankos összefoglaló cikkünkhöz hasonlóan a pályákat is egy külön cikkben rendszerezzük. Az 1.1-es teszt szerveren két új és egy újradolgozott térképet tesztelhettek, ezek pedig Minsk, Studzianki és Pilsen, -értelemszerűen utóbbi az újradolgozott pálya. Ezeken kívül lesznek nagy visszatérők, teljesen új és kifejezetten Grand Battle játékmódra tervezett pályák is, ugyanakkor pontos megjelenési dátumok egyelőre nem ismertek, -sőt bizonyos pályáknál külön hangsúlyozták, hogy valószínűleg nem fogják kiadni.

Ki nem adott pályák listája

Tüzes hangulatú Grand Battle térkép

A pályát talán inkább egy King Kong filmben tudnánk elképzelni, mint a WoT-ban, de meg kell hagyni, hogy az atmoszférát sikerült eltalálni.

Island2

Az előző pálya alternatívája, amin kisebb módosításokat hajtottak végre, és remélhetően elég jó lesz ahhoz, hogy kiadják a játékhoz.

Airport

Egy Dragon's Ridge-hez hasonló keleties hangulatú pálya, ahol a burjánzó növényzet titkos utakat rejt.

Japort

Mind közül a legegyedibbnek nevezhető pálya, amiről a földalatti pályarész gondoskodik. Kérdéses, hogy miként oldják meg a kamerakezelést, de remélhetőleg sikerül majd megfelelően kivitelezniük, és pár hónapon belül mi is halomra lőhetjük egymást a pályán.

Berlin

Egy rendkívül egyedien kialakított környezet, amiről legutóbb áprilisban hallhattunk. Már csak a történelmi vonatkozás miatt is a játékban lenne a helye.

Crab

Murovanka rengetegét idéző erdei pálya, amiről szintén áprilisban hallhattunk először, -és azóta mélyen hallgatnak róla a WG-nél.

Névtelen Grand Battle térkép

A Prokhorovkára emlékeztető hatalmas kiterjedésű síkságnak a Grand Battle játékmód szerelmesei örülhetnek.

A Grand Battle játékmód Prokhorovkája

A Grand Battle játékmódhoz új térkép érkezik, hogy a 60 harckocsi részvételével zajló gigászi összecsapások még változatosabbak legyenek.

Empire's Border

A kínai szerverről ismerős Empire's Border elképzelhető, hogy hamarosan az európai közönségnek is felfedi festői szépségű valóját.

Lillehammer

Az új típusú pályák első prototípusa. Vajon élvezetes lehet egy olyan térkép, ami szakít a csőpályák több éves hagyományával?

Kharkov

Egy rendkívül megosztó pálya, amit legalább annyian imádtak, mint amennyien ki nem állhattak, de úgy néz ki, hogy hamarosan visszatérhet, -akárcsak az 1.1-es frissítéssel Pilsen.

Kharkov mégsem került ki véglegesen a játékból?

Első kézből a legfrissebb információk Kharkov helyzetéről, -egyenesen a szuperteszt szerverről!

Ghost Town

Egyszerre ismert és ismeretlen pálya, amivel a Team Battle és ESL csaták szerelmesei minden bizonnyal találkozhattak már, de az ígéretek szerint hamarosan normál csatákban is játszhatunk rajta.

Tankok helyett pályák

Nagyon impozáns, hogy a Wargaming az utóbbi időben mintha tényleg jobban odafigyelne a visszajelzésekre, ami nemcsak a pályák számában, de kialakításukban is megfigyelhető. Csak bízhatunk benne, hogy az elkövetkezendő hónapokban valóban implementálják a beharangozott pályákat, valamint abban, hogy nem állnak meg ennyinél.

Nektek melyik pálya tetszik a legjobban? Vajon milyen típusú pályákra lenne még szükség?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.