Minden falat egy lövéssel rombol majd az új Heavy Sniper - VIDEÓ

A legújabb fegyver valószínűleg a következő frissítéssel érkezik majd, és egy kicsit felboríthatja a játék metáját.

Nagyon úgy néz ki, hogy a következő frissítéssel egy kicsit végre elszakadunk a közelharci fegyverektől; egy SMG vagy Shotgun helyett most egy mesterlövész puskát kapunk, amit a való életben leginkább a Barett M82-höz tudunk hasonlítani.

Eddig még nem igazán volt rá példa, de úgy néz ki, hogy az adatbányászok ezúttal ki is tudták próbálni a fegyvert már a megjelenés előtt: ahogy a képen is látszódik, Heavy Bullettet használ majd a fegyver és egy igazi monstrumnak néz ki a játékos kezében. A pletykák szerint minden bizonnyal a következő frissítéssel érkezik, de már pár statisztikát és egy igen érdekes funkciót is tudunk róla. Az adatbányászok szerint 157-es sebzése lesz Legendary Rarity-ben és bármilyen tereptárgyat vagy építményt egy lövéssel szétszed. Ezt persze be is kellett bizonyítani, így még videót is készítettek a valószínűleg következő frissítéssel megérkező fegyverről.

Ahogy láthatjuk a videón is, tényleg mindent szétkap, de szerencsére ezt valamennyire ellensúlyozta az Epic, hiszen igen lassú töltési idővel rendelkezik és a hangja is elég komoly, –így mindenki pontosan tudja majd, hogy honnan érkezett a lövés. Ettől függetlenül egy igen kreatív és hasznos új fegyvernek tűnik, ami könnyen átalakíthatja a metát, ha sűrűn megtalálhatjuk majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!