"Én vagyok a világ legjobb játékosa" - S1mple AMA

Nagyon érdekes kérdésekre is választ kaptunk az ukrán játékostól. 

A világ egyik legtehetségesebbnek tartott játékosa, Oleksandr "s1mple" Kostyliev a tegnapi nap folyamán tartott egy kérdezz-feleleket a redditen, ahol nagyon izgalmas és érdekes kérdésekre is válaszolt, –természetesen teljesen őszintén. Mindig jó látni, hogy a profik ennyire közvetlenek és ilyen AMA-kat tartanak, ugyanis így a hétköznapi játékosok egy kicsit jobban beláthatnak a dolgok mögé.

10+1 magyar CS:GO siker, amit látnod kell!

orobeRto,leszklareN | 18/08/13 13:30 Sok olyan pillanat volt a CS:GO fennállása óta, amikor büszkék lehettünk a piros-fehér-zöld lobogót képviselő honfitársainkra. Nem számít, hogy egyéni-, vagy csapatsiker, az örömben és büszkeségben közösen osztoztunk. Összeszedtük nektek azt a 10 mérkőzést, amit mindenképp látnotok kell a magyarok legjobbjaitól!

Nem is húznám tovább a szót, nézzük meg a legérdekesebb kérdéseket:

Mennyire álltál közel ahhoz, hogy csatlakozz az SK/MiBR-hoz? A döntésed viszont az volt, hogy maradsz/maradtok a Na'Vi-nál. Látva a MIBR eredményeit, te és flamie a csúcsra segíthettétek volna a brazilokat?

"Nagyon-nagyon közel voltam ahhoz, hogy odaigazoljak. Természetesen igen, velük a csúcson lettünk volna."

Rengeteg ember piszkálja Zeus-t a játéka miatt, elmondanád kérlek, hogy milyen pluszt ad a csapatnak? Mi volt az, amit a legjobban megbántál a karriered folyamán?

"Nagyon jól olvassa az ellenfél játékát és ez rendkívül fontos. AZ ESL kitiltásomat nagyon bánom már; rengeteg versenyt ki kellett hagynom emiatt és így nagyon sok tapasztalatot is buktam, és ez nagyon szomorú."

A fnatic elleni jumpshotodat leszámítva Cache-en, melyik volt a kedvenc megmozdulásod a pályafutásod során? Melyik országban/városban szeretsz a legjobban játszani? Ha változtathatnál egy dolgon a CS-ben, mi lenne az?

"Az 1v5-öm a Renegades ellen még 2017-ben. Egyértelműen Kölnben és Katowicében. Az M4A1 és az M4A4 közelről oszthatna egygolyós fejest."

Tudnál adni pár tippet azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet konzisztens teljesítményem, vagy bármilyen tanács, hogy hogyan lehetek jobb játékos?

"Próbáld meg nem változtatni a felbontásodat és a célkeresztedet. Próbálj meg DM-ezni minden nap, állíts fel magadnak egy beosztást, hogy mikor játszol."

Mit gondolsz, te vagy jelenleg a világ legjobb játékosa?

"Igen, de nem szeretek erről beszélni. Inkább megyek és gyakorlok tovább, hogy még ennél is jobb legyek."

Mi volt a fő oka annak, hogy végül nem csatlakoztál az SK/MIBR-hoz?

"Nem akartam lúzerként távozni ebből a csapatból; be akarom fejezni, amit elkezdtem."

Tudnál adni néhány tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet keményen dolgozni és folyamatosan elkötelezettnek maradni?

"Az összes idődet a CS-be öld, az életed is lehet ez a játék, mindig csak ezen járjon az agyad, nézz demokat, DM-ezz, aimbotz is egy nagyon jó pálya, –sőt még bhoppozhatsz is, ami a mozgásodban segít majd. Kövesd az összes profi versenyt és SOHA NE ADD FEL."

Hihetetlen elhivatott játékos s1mple, és ez a válaszain is játszik. Tényleg mindent megtesz azért, hogy a világ legjobb játékosa legyen.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Cover: HLTV

Kövess Minket!