Lehullt a lepel az SKT T1 PUBG csapatáról

Lehullt a lepel az SKT T1 PUBG csapatáról

A LoL-ban háromszoros világbajnok szervezet már januárban bejelentette, hogy nyitnak a PUBG felé, –tegnap pedig debütált is a csapat!

A PUBG noha helyenként elég nehezen játszható, az e-sport része komolyan fejlődik. A kiadó mindent megtesz azért, hogy a játékuk ne tűnjön el a süllyesztőben, az e-sport vonal erősítése pedig kiváló lépés erre, még akkor is, hogyha a játék nem is áll teljesen készen rá. Gondoljunk csak vissza a nemrég véget ért PGI-ra, brutális számokat hozott a konyhára.

Elképesztően jól sikerült a PGI első két napja

Tényleg rengeteg energiát fektet az e-sportba a PUBG Corp.

Többek között ezért is határozott úgy a LoL-ban már nagy sikereket elérő SKT, hogy felszállnak ők is erre a vonatra. Szándékuknak már januárban hangot adtak, tegnap pedig debütált is az új squad a koreai 5GX Game Festival-on. A roster a következő:

— Park "Daze" Cna Hyuck
— Kim "PLIKHE" Seong Min
— Jeong "Adder" Ji Hun
— Kim "Raeng" Seong Jin

A játékosok a többi profi PUBG csapattal várhatón a PUBG Pro Touron mérhetik össze tudásukat, ami szeptemberben indul majd. LoL-ban a szervezet egyeduralma az elmúlt 1-2 évben kissé meggyengült, –kíváncsian várjuk, hogy hogyan fognak teljesíteni ezen a területen!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!