A bemelegítés játék előtt sokat segíthet - íme néhány tipp és jó tanács

A legjobb játékosoknak is megvan a bemelegítési rutinjuk. Egy kis Osu, egy kis nyújtás mindig jól jön a teljesítményfokozáshoz.

Egy kis warm-up a játék előtt sosem árt, –kicsit beizzítani az ízületeinket és a reflexeinket. A játékunkra biztosan jó hatással lesz, na de nézzük is meg, hogy a profi Fortnite játékosok mit ajánlanak.

Nagyon sokat segíthet a játékunkban, hogyha az első mérkőzésünk előtt leülünk egy kicsit a gép elé, és olyan más alkalmazásokat / játékokat tolunk, amik egy kicsit felfrissítik a reflexünket. Rengeteg módon lehet már ezt gyakorolni, vannak már külön programok is erre, viszont van néhány játék, amivel ugyanazt a hatást érjük el. Több profi játékost is láttunk már, hogy mielőtt leülnek játszani napjaink egyik legsikeresebb játékával, akkor azelőtt az osu!-val melegítenek be. A TSM csapatkapitánya, Myth még a streamjein is szokta tolni, az anime hangulatú zenés játékot. Az osu! nem csak a saját magunk és a nézőink szórakoztatására jó, hanem arra is, hogy egy kicsit bemelegedjenek az ízületeink, –ugyanis nagyon gyors reflexre van szükségünk ahhoz, hogy a kis pöttyöket eltaláljuk. 

Jól látható, hogy Myth is ezt a játékot használja bemelegítésképp, ugyanis az egér használatunkat biztosan elősegíti a folyamatos váltogatás. Természetesen nem ez az egyetlen mód a bemelegítésre. Fontos, hogy az ízületeink egészségesek maradjanak, úgyhogy van pár "torna"gyakorlat, amit érdemes elvégezni a játék kezdete előtt. Egy ínhüvelygyulladás elég kellemetlen tud lenni és elég sok időbe is telhet, míg teljesen felépülünk belőle. Nézzünk meg néhány gyakorlatot, amit pár perc alatt el tudunk végezni, de még is nagyon sokat segíthetnek:

Ne felejtsétek el, hogy akármennyire is szeretünk játszani az egészséget mindig helyezzük előtérbe, ugyanis az mindennél fontosabb! Inkább szánjunk 5-10 percet arra, hogy bemelegítsük a kezünket és elvégezzük ezeket a nagyon kevés időt igénylő gyakorlatokat, minthogy bármiféle sérülésünk legyen. Természetesen ilyenkor felmerül egy átlagos gamerben a gondolat, hogy ők úgysem profi játékosok, nem játszanak 12 órát egy nap, –de ettől függetlenül ugyanúgy begyulladhatnak az ízületeink. 

Ti hogyan szoktatok bemelegíteni egy-egy játék kezdete előtt? Írjátok le a kommentekben!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!