Próbálj meg lazítani: paklik és tippek a maximális szórakozásért!

A Hearthstone egy kártyaJÁTÉK, amit kikapcsolódásként játszanak a legtöbben. Mutatunk néhány őrült paklit, és adunk pár jó tippet, –ha a szórakozást keresitek!

Megjelent az új kiegészítő, és mindenki elkezdte gyártani a legendképes paklikat. A rengeteg kreativitás és játéktudás meghozta az eredményét, és közel 30 paklit tudunk felsorolni, amikkel kiütötték a legendet az elmúlt napok során. De nem csak a legendjátékosoké a világ! Sőt, ha jobban megnézzük a játékosok többsége rank 20 és 15 között mozog főleg, és a fő céljuk nem a minél jobb ranked helyezés elérése, hanem a szórakozás és a pozitív élménykeresés. Ezzel a cikkel igyekszünk segíteni azoknak, akik hasonló irányba szeretnének elmozdulni: ötletek, lapok és paklik kizárólag az étlapról, a minél nagyobb „fun faktor” érdekében!

Előételek és levesek

Kevés dustból és hiányos lapkészletből is ki lehet hozni a maximumot! Whizbang the Wonderfult hiába sorolják többen a „nem kezdőbarát” kategóriába, ettől függetlenül érdemes lehet rááldozni az 1600 varázsport. 18 paklit kapunk, teljesen random módon szervírozva. Ha ez nem jelent kihívást és élményt, akkor semmi! A Budget Paklik jelenthetik a másik megoldást a dust- és laphiányra. Korábbi cikkünkben bemutattunk három olcsó Boomsdayes paklit, –ezt még megtoldjuk egy negyedik és ötödik deckkel–, így már több, mint a kasztok feléhez találhattok új lapokkal feltöltött változatot!

Maximális élmény olcsón: budget Boomsday paklik!

Ha meg kell húzni a nadrágszíjat –de a Boomsday Project-élményről sem akarunk lemondani–, érdemes a következő három deckből választani!

Budget Pogo-Hopper Rogue

Kód: AAECAaIHAA+0AcQB2QLtAs0DvQT2BJsFiAfdCIYJpu8CpvAC1/oC4PoCAA==

Budget Secret Mage

Kód: AAECAf0EAnH7DA77AbsClQOrBLQE5gSWBewFwcECj9MC++wClf8Cuf8C74ADAA==

Főételek

Vannak olyan játékosok, akik rendelkeznek elég dusttal és folyamatosan csak a legend rankot, vagy a minél jobb arénaeredményeket hajszolják. Néha lehet szünetet is tartani és őrült dolgokkal kísérletezni. Garantáltan ezek az abszurd kombók okozzák a legnagyobb élményt, ha sikerül kivitelezni élesben őket! Mutatunk néhány paklit, amivel feldobhatjátok a monoton mérkőzéseket:

Overload Shaman

Kód: AAECAaoIBKIJws4C6voCmfsCDZQD+QP1BP4Fsgb1CPsMx8ECjc4Cw9IC8+cC9vACn/0CAA==

Zerek Priest

Kód: AAECAa0GBuUE0wqQ0wKp4gLl9wLL+AIMyQbXCtHBApnIAuXMAubMArTOAvDPAujQAr/lAuPpAoL3AgA=

Quest Mech Hunter

Kód: AAECAR8GmMMChtMCnOICgPMCyfgCoIADDIUDuwWXCOvCAorDAtPNAt3SAsXsApjxAp/1Arn4Avb9AgA=

Köretek

Vannak kártyák, amik önmagukban hordozzák a „meme-gént”. Az Academic Espionage-ra ráírták a készítők, hogy „sponsored by Trolden”, –érdemes minél több Rogue pakliba belerakni ez epic kártyát, ha vicces pillanatokat akartok átélni. A másik hasonló lap a Mecha’thun, ami bizonyos körülmények között még a győzelmet is garantálja. Priest, Druid és Warlock deckeket nem nehéz találni, de ismeritek a Paladin és a Rogue változatait?

Mecha’thun Paladin

Kód: AAECAZ8FBugB3AOgzgLx+wLx/gKnggMMjAGeAcgE9AX2B8rDAuPLAq3yAqj7Avz8Atj+Atn+AgA=

Mecha’thun Rogue

Kód: AAECAaIHCrQBsgLNA+0F68ICt/ECifQC5/oC8fsC1/4CCu0CvQSbBYgHpAfdCIYJgcIC2+MCpu8CAA==

Desszertek

Ha még mindig bírjátok szusszal, akkor érdemes átlátogatni a Wild formátumba is; ott kezdődnek a valóban durva dolgok!

Star Aligner Druid

Kód: AAEBAZICCLoB7BWFF6G3AuC7ApnTAqbwAvX8AgtAX+QIig6gzQKY0gKe0gK/8gKP9gKM+wKrgAMA

Glinda Mech Warlock

Kód: AAEBAf0GCswI9Q/exAKuzQK/8QLD8wL2/QKggAPMgQPeggMKtgfECJQPkBDnywLy0AKI0gLi+AKR+wKY+wIA

Even Inspire Mage

Kód: AAEBAf0EBNATjxSi0wLN9AINuwKLA8kDlgWID78T1RPwE/ETmMQCm8sC3M0CqPsCAA==

Fontos leszögezni, hogy a siker nem garantált a fenti paklikkal és kártyákkal, de érdemes lehet válogatni közülük, ha szeretitek a kihívást, és keresitek a valódi Hearthstone élményt!

Ti mivel szoktatok „funolni”? Van valami jó „meme” paklitok? Osszátok meg velünk!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!