Megjelent a CSGO legújabb fegyvere; íme az MP5-SD!

Megjelent a CSGO legújabb fegyvere; íme az MP5-SD!

Sokszor pletykáltak már róla, viszont úgy tűnt, hogy teljesen alaptalanul. Most viszont meghúzta a váratlant a Valve!

Több ízben beszámoltunk már arról, hogy egyes adatbányászok az MP5 megjelenésére utaló jeleket találtak, –viszont kb. két hónappal ezelőtt, a Valve News Network erősen megcáfolta ezeket a híreket.

Új fegyver is érkezhet majd a Panorama UI-val!

A játék történelmében már többször előjött az MP5, de ezúttal új animációkat is kapott.

Úgy tűnik a Valve most nagyon rákapcsolt, ugyanis múltkor szinte a semmiből érkezett meg az új láda egyből négy új késsel. Most is hasonló meglepetéssel, a semmiből érkezett meg az éjszakai frissítés, –amiben megérkezett a korábban említett MP5-SD! A CSGO_DEV Twitter fiókjára már a frissítés előtt kikerült egy videó, amiből természetesen le lehetett szűrni, hogy érkezik az új fegyver.

Fél órára rá megérkeztek a hivatalos frissítések is. A világ egyik leghíresebb SMG-je, az MP5-SD sem maradhat ki a CSGO világából. Az SD toldalékot a különleges silencer miatt kapta, aminek köszönhetően gyorsabban tudunk vele futni, mitöbb futás közben még pontosabb is. Az MP7 egyik alternatívája (csak úgy, mint a CZ-75 és a Tec9/Five-SeveN - a szerk.) és jelenleg csak Offline, Official Casual és Deathmatch szervereken érhető el. Ugyanúgy, mint a korábban említett CZ-t, a raktárunkon keresztül tudjuk felszerelni. A tárjában összesen 150 golyó pihen, de 30 már alapból be van tárazva, ez pedig azt jelenti, hogy négyszer tudunk újratölteni. A fegyver –csak úgy, mint az MP7– 1500 dollárba kerül. Skineket természetesen még nem kaptunk rá, de biztosak lehetünk benne, hogy a következő ládában rengeteg MP5-SD kinézet lesz!

Természetesen a profik sem mehettek el a bejelentés mellett; nézzünk meg néhány őrületes reakciót:

NBK:

A magyar legenda, KODIAK is megragadta a lehetőséget, egy régi saját klipjével köszönti a CSGO világában az MP5-SD-t!

Nektek hogy tetszik az új fegyver?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!