Vége a rangsorolt szezonnak! A top 100-ba több magyar is bejutott!

Vége a rangsorolt szezonnak! A top 100-ba több magyar is bejutott!

Összeszedtük a legfontosabb információkat –valamint az említésre méltó érdekességeket– a szezon kapcsán.

A második szezon július 26-án vette kezdetét, és a mai napon délelőtt tíz órakor zárult. A háromhetes megmérettetésben a legjobbak prémium napokhoz, aranyhoz, személyes tartalékokhoz és egyedi álcafestésekhez juthattak, amit 14 nap múlva, azaz augusztus végén kapnak majd meg, -előtte ugyanis a Wargaming kiszűri a csalókat.

A legjobb tank rangsorolt csatákban: Super Conqueror

Rangsorolt játékmód: Top 5 tank

Scheff | 18/07/25 15:46 A meta folyamatosan változik, hiszen szinte minden frissítéssel módosítanak a tankok paraméterein, amely következtében az esetlen lánctalpasból a csaták réme válik, -és persze ez igaz fordítva is. Ebben a cikkben nemcsak összeszedjük azokat a tankokat, amikkel dominálhatod a csatákat, hanem röviden arra is kitérünk, hogy miért nem ideális választás az FV4005 Stage II vagy épp az E-100.

A Super Conqueror mellett természetesen még sok tank kapott lehetőséget a bizonyításra, amik közül az egyik legmeglepőbb talán a Progetto M40 mod. 65 volt, ami kifejezetten jól működött ilyen kiélezett tankcsatákban is, –de ez talán csak a meglepetés erejének köszönhető, hiszen még mindig sokan vannak, akik nem ismerik teljesen az olasz töltési mechanizmust. Az olasz közepes tank mellett szépen helytállt az IS-7 is, ami egyszerre volt nagyon hatékony repeszrombolóval és repeszromboló ellen.

Több magyar játékos is bejutott a top 100-ba

Természetesen elsősorban azokról a játékosokról lesz szó, akik magyar klánban játszanak, mert a többieket név alapján szinte lehetetlen lenne kiszúrni. A magyarok közül OP_MEGA_OP [VTEPS] szerezte a legtöbb rangpontot, amivel az összesített ranglistában a 10. helyet sikerült megcsípnie, és rajta kívül a top 100-ba bejutott még DeXteR_URS [M-B-Z], Doctor_Executor [VTEPS], MorbydAnger [M-B-Z] és Alias_Diktator_Joe [HAFD] is. 

Mik a tapasztalatok a szezonról?

A megszokott random csatáktól továbbra is jelentősen eltér ez a játékmód, ami a játékmenet tempóján és a megjátszott taktikákon is látszik. Ebben a módban a magányos farkasoknak nincs esélyük, –így vagy a hordával tartasz, vagy alulról szagolhatod a gázolajat. A stráfszerzési rendszer kétélű pengeként funkcionál, így egyrészről önzővé teszi a játékosokat, másrészről ha igazán jó csatát sikerült futnod, akkor még a csapat kudarca ellenére is garantált az előmeneteled; ezáltal pedig egyszerre lehet egy csata frusztráló és felemelő érzés.

Nektek mely tankok álltak legjobban kézre? Hány rangpontot gyűjtöttetek, és ez melyik ligához volt elegendő?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.