Rangsorolt játékmód: Top 5 tank

Rangsorolt játékmód: Top 5 tank

Az öt leghatékonyabb tank, amik dominálni fogják a rangsorolt mérkőzéseket.

A meta folyamatosan változik, hiszen szinte minden frissítéssel módosítanak a tankok paraméterein, amely következtében az esetlen lánctalpasból a csaták réme válik, -és persze ez igaz fordítva is. Ebben a cikkben nemcsak összeszedjük azokat a tankokat, amikkel dominálhatod a csatákat, hanem röviden arra is kitérünk, hogy miért nem ideális választás az FV4005 Stage II vagy épp az E-100.

A kompetitív csaták szerelmesei örülhetnek! Visszatér a Rangsorolt játékmód!

Ha eleged van a normál ütközetek egyhangúságából, akkor készülj, mert hamarosan újra rangsorolt keretek között csatázhatsz!

A top 5 harckocsi

Ahogy a legutóbbi rangsorolt szezon előtt, úgy most is kissé szubjektív a lista, valamint semmiképp sem szerettem volna erősorrendet felállítani köztük, mert a legjobb tankok között hatékonyságbeli különbség alig van, -így leginkább csak játékstílus kérdése, hogy ki melyiket preferálja.

Object 277

Az előző szezonban az IS-7-tel meglehetősen jó köröket lehetett futni, hiszen elképesztően masszív volt, -ráadásul sok esetben inkább repeszromboló lövedéket kellett használni, így a viszonylag alacsony prémium páncélátütési értékét (303 mm) sem feltétlenül írhattuk fel a rovására. Ugyanakkor a kevésbé védett Object 277 jó eséllyel átveszi ezt a szerepkört, -hiszen a kifogástalan mozgékonysága, a trükkös páncélzata és az extra magas prémium páncélátütési értéke (340 mm) önmagukért beszélnek.

WZ-111 5A

Igazság szerint a WZ-111 model 5A inkább egy alternatíva az Object 277 mellett, mint egy valódi rivális, -így ha épp nincs meg a szovjet variáns, akkor a WZ-111 5A is megteszi.

SUPER CONQUEROR

Lézerpontos löveg, kiváló toronypáncélzat jó lövegsüllyedéssel, amit magas páncélátütési érték és hatékony repeszromboló lövedék spékel meg. A beásott harcokhoz ideális választás lesz ebben a szezonban is, hiszen változás az elmúlt időszakban egyáltalán nem érte.

OBJECT 907

Az Object 907 annyira közkedvelt a CW jutalom tankok között, hogy a legutóbbi CW kampányban nem lehetett választani, -ami a Wargaming struccpolitikájának tudható be. Így aztán örülhetnek, akik rendelkeznek vele, mert a harckocsival még mindig játszi könnyedséggel lehet stráfokat szerezni.

Object 430U

Az Object 430U legnagyobb előnye az, hogy egyesíti azokat a pozitív tulajdonságokat, amikkel az előbb említett tankok rendelkeznek; hiszen adott a közel átlőhetetlen toronypáncél, a kiemelkedő mozgékonyság, a jó ágyú, sőt az Object 277-tel és a WZ-111 5A-val ellentétben nemcsak 35-40, hanem 50 darab lövedéket vihetünk magunkkal.

Futottak még

Bár szinte biztos, hogy az első öt harckocsiból nagyon sokat látunk majd a csatákban, ugyanakkor elképzelhető, hogy a Bat Chat 25t és az IS-7 továbbra is alkalmas lesz az előmenetelre, valamint kisebb szinteken szóba jöhet még a Type 5 Heavy is.

Rangsorolt játékmód: Irány a Gold League!

Scheff | 18/07/25 16:16A rangsorolt csaták nemcsak a játéktudásról, hanem a kitartásról is szólnak, -és persze itt is igaz a mondás, hogy többet ésszel, mint erővel. A rangsorolt csaták rendszere szinte semmiben nem változott az előző szezonhoz képest, így itt az ideje, hogy felelevenítsük a legfontosabb tudnivalókat.

Mi a helyzet a többi tankkal?

Talán sokan meglepődtök, hogy miért nincs fent a listán egy tankvadász vagy tüzér sem. Ennek két oka van. Az egyik, hogy az Object 268 version 4 gyengítése túl jól sikerült, a másik ok pedig egyszerűen az, hogy egy tankvadásszal vagy tüzérrel nem lehetsz közvetlen hatással a csaták alakulására, -hiszen pályafüggő, hogy mikor lehet őket használni, ezért nem tudsz velük konzisztens szintet hozni. A a könnyű tankok egyszerűen túl gyengék, a többi nehéz és közepes tank pedig egyszerűen alulmarad a fent említettekkel szemben.

Egyetértetek a listánkkal? Ti melyik harckocsival vágtok neki a rangsorolt csatáknak?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.