Így reagáltak a profik az MP5 érkezésére

Így reagáltak a profik az MP5 érkezésére

Természetesen a legjobb játékosok figyelmét sem kerülhette el az új fegyver.

Hosszú idő után ma hajnalban új fegyver került be a CS:GO-ba, az MP5-SD. Bár egy ideje keringtek pletykák az érkezéséről –mert a játék fájljai között találtak bizonyítékot a létezésére–, így is mindenkit meglepetésként ért a bejelentése. Számtalan profi reagált Twitteren az új eszközre, és a szokásoknak megfelelően igen megoszlóak a vélemények.

Alapvetően örömmel fogadták a változást. Dupreeh-től a legtöbb casteren át NBK-ig mindenki megtapsolta őket, de a francia játékos volt talán a leginkább elalélva, és ezt a lehető a legváltozatosabb szókinccsel fogalmazta meg kommentjében:

NiKo már nem volt annyira elragadtatva tőle. Igazából azt se érti, hogy az emberek miért örülnek annak, hogy kaptak még egy SMG-t:

N0thing a megjelenés óta már fel is tett egy közel 10 perces videót az MP5-ről, ahol megvizsgálta, milyen is játék közben az új játékszer:

Olofmeister viszont remek alkalomnak látta ezt, hogy felvessen egy zavaró problémát: "Ez beteg, de kérlek javítsátok ki azt a hanghibát, ami miatt nem hallod a saját lépteid, de aki téged spectate-el, az igen".

F0rest egy elég régi GIF-fel reagált, ami még a 2010-es évek legelejéről maradt rá az utókorra. Itt ő látható még szakáll nélkül, mellette pedig GeT_RiGhT:

A NiP mémekért felelős divíziójának is bejött az MP5, –ők az alábbi képpel köszöntötték az új fegyvert:

Sadokistnak már annyira nem jött be. Örül neki, hogy a Major előtt van egy kis hype, meg remek PR fogásnak találta az MP5-öt, de szerinte felesleges volt behozni:

Egy amerikai újságíró, stuchiu válaszolt Sadonak, méghozzá talán az egyik legviccesebb és egyben legszomorúbb módon:

Tomi "lurppis" Kovanen sem rejtette véka alá a véleményét. Ő "alig tudta rejteni az izgatottságát, amiért visszakerült egy olyan fegyver, amit 2005 óta nem használt senki 1.6-ban sem":

Pasha gondolataival zárnánk a sort, akinek úgy tűnik bejött, hogy az MP5-tel gyorsabban lehet mozogni, mint az MP7-tel:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!