A Vitality égisze alatt jöhet létre az új francia szupercsapat

A Vitality égisze alatt jöhet létre az új francia szupercsapat

Dekay szerint a francia szervezet karolná fel NBK-t és apEXet.

A G2 Esports-nál jelenleg kispadon elhelyezkedő Nathan “NBK-“ Schmitt és volt csapattársa Dan “apEX” Madesclaire közösen dolgoznak egy új francia csapat létrehozásán. Pletykák szerint a maradék három játékosból kettő az a Vincent “Happy” Cervoni és Cédric “RpK” Guipouy lenne, akik azután váltak szabadon igazolhatóvá, miután az EnVyUs mind a fő mind az akadémiai csapatát is szélnek eresztette. Happy és RpK korábban a Tempo Storm csapatához ugrottak be, hogy kvalifikálják magukat a StarSeries i-League hatodik szezonjába, ám ez nem sikerült nekik. Ötödik játékosa az új felállásnak az a Mathieu "ZywOo" Herbaut lenne, akinek nagy karriert jósolnak a szakértők, –ami teljesen indokolt, hiszen statisztikái ezt bőven alátámasztják.

A végső felállás természetesen még nem köztudott, hiszen ezek csak pletykák, és ezen feltételezésekbe könnyen keresztbe tehet a Happy-RpK páros is, bár ők kijelentették, hogy szeretnének együtt játszani, simán benne van a pakliban, hogy elkötelezik magukat a Tempo Storm-hoz, így máris kapásból két ember kiesett. De ZywOo helye sem 100%, hiszen jelenlegi csapata, a Team aAa kijelentette, csak az idei szezon után válnának meg tőle. Arról nem is beszélve, hogy a fiatal francia először szeretné befejezni jelenlegi tanulmányait, majd utána csatlakozni egy profi csapathoz.

Ezt az új ötöst már egy szervezettel is szóba hozták, ami nem más mint a Team Vitality, mely egy francia társaság. Viszont ha meg szeretné vásárolni ezt az öt játékost akkor jó mélyre kell nyúlniuk a zsebükbe. NBK- és apEX kivásárlási ára a hírek szerint összesen 800.000$, ráadásul ZywOo-t sem adja olyan olcsón a Team aAa.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!