Nyakunkon a Gamescom!

Nyakunkon a Gamescom!

Tankot és festést egészen biztosan kapunk a Gamescom alkalmából, ezenkívül pedig némi játékon belüli bónuszt is, -na meg persze remélhetőleg sok újdonságot árulnak el a játék jövőjéről a fejlesztők.

A World of Tanks Europe Youtube csatornán egy kedvcsináló videót tettek közzé a Gamescom eseményhez a Wargaming munkatársai augusztus elején, ezért összeszedtük mindazt, amit a Gamescom kapcsán tudni érdemes minden otthonmaradónak a várható újdonságokról, bónuszokról és küldetésekről.

A rejtélyes tank

A képen a T26E3 látható, amiről nemrég mi is írtunk egy beharangozó cikket, az első bemutató videók pedig augusztus 21-én jelennek majd meg a tankról. Az előzetes visszajelzések alapján nem lesz egy kimondottan jó tank.

Gamescom álcafestés

Egy kifejezetten a 2018-as Gamescom rendezvényhez készített stílus, ami nyári, téli és sivatagi pályákon egyaránt használható, -illetve mivel nem történelmi, ezért a megjelenítése akár ki is kapcsolható. Ára 1.750 arany lesz, ami meglátásunk szerint kissé drága ezért a festésért, -de az egyediségért bármit.

Küldetések

Augusztus 20-22. között 3 darab küldetést kapunk, amik a felszerelésekkel lesznek kapcsolatosak, illetve a Gamescom alatt (augusztus 23-26.) mindennap x5-ös XP jár a nap első győztes csatájáért. Ezenkívül pedig akár még az is elképzelhető, hogy elárulnak valami újat a lövedékeket érintő módosításokról és legénységi képességek rendszeréről is!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.