Mennyire ismered a Fortnite pályáját? - Kvíz

Mennyire ismered a Fortnite pályáját? - Kvíz

A Geoguessr-t már sokan ismerhetitek, de ezúttal a Fortnite világában próbálhatjátok ki magatokat!

A legtöbb multiplayer játék alappillérje az, hogy ismernünk kell a pályát. Természetesen sok egyéb apróságot is gyorsan el kell sajátítanunk, de a map megismerése az egyik, –ha nem a legfontosabb– dolog, főleg egy Battle Royale esetében. Szerencsére ez az egyetlen "skill", amit nem igazán kell gyakorolni, hiszen minél többet játszol, annál jobban megragad a fejedben a pálya és van, hogy akár évekig sem tudod elfelejteni a legkisebb részleteket sem, még akkor is, ha már nem játszol. Játékosan gyakorolni vagy csak versenyezni a barátaiddal viszont mindig jó dolog, így egy játékos elkészítette a méltán híres Geoguessr Fortnite-os változatát. Aki nem ismerné az eredeti játékot, annak dióhéjban annyit, hogy egy olyan programról van szó, ami a Google térképet használja alapul, és véletlenszerű helyeken láthatunk egy képet, amit 360 fokban körbe forgathatunk, majd megtippelhetjük, hogy vajon a világ melyik eldugott részén található, –hiszen a rengeteg könnyű kép mellett van pár igen nehéz is, amikor egyszerűen csak az időjárásból és a fák fajából tudjuk megtippelni, hogy éppen egy északi vagy egy déli országról van szó. Akinek megjött a kedve az alább kipróbálhatja az eredeti játékot, de térjünk is vissza inkább a Fortnite-os változatra.

GeoGuessr - Let's explore the world!

GeoGuessr is a geography game which takes you on a journey around the world and challenges your ability to recognize your surroundings.

A tesztek során túl sok nehéz képet még nem láttam, de lehet, hogy csak szerencsém volt vagy csak túl sokat játszottam már a játékkal. Akik a sima módban nem éreznek kihívást, azok mindenféleképpen próbálják ki a Timed Mode-ot, ahol már időre megy a játék, és nem nézhetünk annyira körbe, mint azt sokszor szeretnénk. A játék egyelőre még eléggé béta fázisban van, –így lehetnek kisebb-nagyobb hibák és a képek mennyisége is nőhet a jövőben. Ha tetszett a játék, érdemes rá visszanézni hetek múlva, hogy egy kicsit több és érdekesebb helyet is megtanuljunk a pályán. A játékot az alábbi linken érhetitek el. Jó szórakozást!

Where in Fortnite

How well do you know the Fortnite map? You will be shown 10 different locations and be awarded points based on how accurate you are at determining where they are on the map.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!