Egy kisebb vagyont rakhatott zsebre a két magyar duó a Twitch Rivals első napján

Egy kisebb vagyont rakhatott zsebre a két magyar duó a Twitch Rivals első napján

Összesen 5600 dollárral lettek gazdagabbak tegnap este.

Augusztus 17-e késő délután elkezdődött a Twitch Rivals-ös Summer Skirmish 6. hetének első versenye, ahol a duók összesen 5 meccset játszottak le az első napon majd komoly pénznyereményekben is részesültek a nap végén. Számunkra leginkább azért volt érdekes a verseny, mivel két magyar duo és képviseltette magát –név szerint Ruben és Eragonist + KriszhAdvice és Paradox–, akik végül egyáltalán nem végeztek rossz helyen, hiszen Kriszhék 38-ok lettek, míg Rubenék 31-ek. Természetesen ez még csak a verseny első napja volt –tehát lehet még javítani–, de a két duó így is komoly pénzt vihetett haza már most, hiszen Paradoxék 2500 dollárt, míg Eragonisték 3100-at nyertek az éjszaka folyamán. Ez átszámítva körülbelül 700 ezer és közel 900 ezer forintot jelent, ami még kettéosztva is szép summának ígérkezik.

Mint említettem, a shownak még nincs vége, hiszen ma 18:00-tól folytatódik a verseny, ahol reméljük legalább annyira jók lesznek a srácok, mint tegnap. Az első napot végül Solary Kinstaar és Lunary jbzzed nyerte, míg mögöttük épphogy lemaradva a fnatic-os játékosok foglalták el a második helyet. A dobogó utolsó fokára pedig Amarcod és a1ms0nz fért fel.

Szeretnénk még egyszer szívből gratulálni a két duónak, –és külön örömteli, hogy ekkora pénzdíjazásokat érhetnek el a Fortnite játékosok egy hetente megrendezendő versenyből is. Most látszik igazán, hogy tényleg nem fukarkodik a pénzzel az Epic, –és lehet hogy ezek a versenyek alapozzák meg a Fortnite és a Battle Royale-ok e-sporttá avanzsálását. 

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!