Doublelift keményen beszólt a TSM-nek:

Doublelift keményen beszólt a TSM-nek: "Az egész csapat boosted"

Tegnap nyert a Team Liquid az Echo Fox ellen, ma pedig a TSM lesz az ellenfelük. Doublelift megint megadta a meccs hangulatát egy jó odaszólással Bjergsenéknek.

Az NA LCS is érdekesen alakul, a TSM-nek még mindig küzdenie kell, hogy a rájátszásban maradjon, a Team Liquid pedig tegnap este bebiztosította már az első helyet. Mondhatni tehát, hogy a Team Liquid ma tét nélkül lép majd pályára Bjergsenékkel szemben, míg a TSM-nek nagyon fontos lenne a mai győzelem.

Doublelift beszélt a trashtalk művészetéről és hogy miért is szól be sokszor

Nem mindegy, hogy mikor szúrunk oda az ellenfélnek. Aki igazán bátor, az a meccsek előtt teszi ezt meg. Ha valaki csak a győzelem után tud ilyet, az egyszerűen személyeskedik. Bár a végeredmény 3-0 lett a Team Liquid javára a múlt hét végén a Cloud9-nal szemben, azért a meccsek szorosabbak voltak.

Ahogy azt már megszokhattuk Doublelifttől, szeret csipkelődni, a különbség nála az, hogy ő ezt akár a meccs előtt is megteszi, nem csak a győzelem után. Egy igencsak véres meccset játszottak egyébként az Echo Fox ellen, de végül ők kerekedtek felül –pedig gyilkosságok terén sokáig vezetett az Echo Fox–, azonban célpontokban Pobelterék jobbak voltak.

Ezt követően a Cloud9 továbbra is menetelt előre –ugyanis még a 100 Thieves sem tudott kifogni rajta–, de a legfontosabb meccs a napon csak ezután jött. Az Optic Gaming és a TSM 8-8-ban állt és mindketten a rájátszásért küzdöttek. A mérkőzés maga nézői szemmel nem volt túl izgalmas: viszonylag kevés harc alakult ki, sokkal nagyobb hangsúly került a makrójátékra. Ezt a részét azonban a TSM orvosi precizitással csinálta és szép lassan lerotálták az Optic-ot a pályáról. PowerofEvilék nem sokat tettek hozzá a mérkőzéshez és végül mindössze egy torony állt a nevük mellett. Sárkányt, Baront, de még gyilkosságot sem tudtak hozni. Végül a 35. percben, 7-0-ás állás és több mint 16 ezres aranyelőny mellett a TSM megnyerte a mérkőzést.

A mérkőzéseknél sokkal érdekesebbek voltak talán az interjúk a két említett meccs után. Először Doublelift állt mikrofonhoz győzelmüket követően.

"- Van olyan csapat, akiktől tartotok most?
 - Nem igazán.
 - Holnap (ma - a szerk.) a TSM lesz az ellenfeletek. Nem befolyásolják a ti állásotokat, mit gondolsz az eddigi szezonban róluk?
 - Eléggé boostednek tűnnek. Nem tudom, hogy bejutnak-e a rájátszásba, de nagyon örülök, hogy nem az ő cipőjükben járok most, voltam már ott és nem szeretnék még egyszer. "

Miután a TSM is nyert az Optic-kal szemben, ez a kérdés sem maradhatott el Bjergsen interjújánál, aki valószínűleg nem hallotta Doublelift mondatait, minden bizonnyal a meccsre készültek.

"- Egy dolog biztosan nem lesz unalmas, ma beszéltem Doublelifttel a meccsük után. Említettem, hogy veletek játszanak majd, ő pedig egyszerűen azt mondta, hogy boostedek vagytok. Szóval hogy fog kinézni a holnapi meccs?
 - Wow. Elég nagy szívás lenne, ha kikapnak tőlünk, miután boostednek hívott minket, úgyhogy remélem ez bekövetkezik. Nem fogok neki visszaszólni, egyszerűen befogom majd a száját (a mai teljesítményével a meccsen - a szerk)."

Előre persze nem lehet tudni, hogy mi lesz az eredmény, a TSM egy nagyon tiszta meccset játszott tegnap és győzelemre éhesek, a Team Liquid pedig leginkább a büszkeségéért játszik, hiszen ha ki is kapnak ma, akkor is első helyen fejezik be az alapszakaszt. A TSM vs Team Liquid mérkőzés helyi idő szerint hajnali 1 körül kezdődik majd! Ami a nap többi mérkőzését illeti, azt alább láthatjátok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!