Melyik volt a Fortnite eddigi legjobb szezonja?

Melyik volt a Fortnite eddigi legjobb szezonja?

Egy kis visszatekintés az elmúlt öt szezonra.

Mindegyik szezon egy új életet hozott a játék világába, –gondoljunk itt az új skinekre, esetlegesen a pálya változásaira. Az Epic Games pedig elképesztő munkát végez annak kapcsán, hogy megfelelő hype-ot kapjon egy új kezdet. Rengeteg utalást rejtenek el a játékon belül, aminek köszönhetően nagyon sok teóriát gyártanak a játékosok. 2017 októberéig visszamenőleg nézzük meg a legjobb Fortnite szezonokat, –kezdve a legrosszabbal.

Lehet mégis bekerül a Shopba a Galaxy skin?

A Samsung support nincs a helyzet magaslatán és többször sikerült egymásnak ellentmondaniuk, –de akkor mi az igazság?

Season 1

Értelemszerűen a "legrosszabb" szezon az első volt, ugyanis ekkor még nem volt ekkora felhajtás a játék körül, mint most; nagyon kevés fegyver, csúnyább grafika és sokkal kevesebb város jellemezte a játékot. A játékosok még építeni sem nagyon tudtak, –úgyhogy aki jó szeretett volna lenni, csak a lövésre koncentrált. Még csak Battle Pass sem volt, egyedül csak külön challengek voltak. Természetesen voltak itt is nagyon jó skinek –mint például a Skull Trooper–, de a jó kinézeteket leszámítva még nagyon kezdetleges volt a játék.

Season 4

Sokaknak a negyedik volt az első teljes szezon, amit végigjátszottak, ugyanis a játék a harmadik évad során vált igazán híressé. Abban talán biztosak lehetünk, hogy a legtöbb kérdőjel ekkor volt a játék története körül, –ugyanis senki sem tudta hova tenni a meteorok és a szuperhősök érkezését. A pálya jókora átalakuláson ment keresztül, köszönhetően a korábban említett meteornak. A legnagyobb pusztítást Dusty Depot kapta, ezen kívül megjelent még Risky Reels is. A double pump ekkor volt a legnépszerűbb, de ezen kívül megjelent a C4 is, ami az egyik legerősebb "gránátnak" számított akkoriban.

Season 5

Természetesen az ötödik szezon még mindig tart, így nehéz rendes véleményt formálni róla. Ettől függetlenül nagyon király ötlet volt az Epic-től, hogy behoznak egy sivatagos biomot is a pályára, ezzel is egy kicsit változtatva az eddig megszokottakon. Megjelentek az első járművek, valamint a riftek is, amiknek köszönhetően sokkal egyszerűbb a vihar elől menekülni. A meta egy kicsit a feje tetejére állt, ugyanis a dupla shoti-t konkrétan megölték a fejlesztők, viszont a Drum Gun és még több SMG bevezetésével ezek a fegyverek lettek a legerősebbek. A játék talán most a legkönnyebb az elmúlt 1 évben, így szinte bárki lehet nagyon jó játékos. Az építőanyagok hiába kaptak egy kis buffot, az SMG-k ellen konkrétan nem lehet építeni.

Season 3

Kétség nélkül a harmadik szezon volt az az időszak, amikor a játék berobbant a köztudatba. A Battle Pass max tierjeit 100-ra növelték, amiben rengeteg nagyon király kinézetet is megszerezhettünk, mint például a legendás John Wick-et. Ezen kívül ekkoriban jelentek meg a heti küldetések is, amiknek köszönhetően nagyon gyorsan tudtuk húzni a Battle Pass-unkat. Szinte minden űr témájú volt, aminek azért megvolt a hangulata. Season 2 után óriási változtatáson esett át a pálya; megjelent Tilted Towes, Haunted Hills és Snobby Shores is. Szinte az egyik lergjobb időszakát élte a játék ekkoriban, a szezon végét követően pedig a fentebb már említett óriási meteor hype zárta.

Season 2

Sokak lehet nem értenek majd egyet velünk, de a Season 2 volt talán az eddigi legjobb évad. A Battle Pass ekkor lett bemutatva legelőször, a kinézetek benne eszeveszetten jól néztek ki. A pálya egészen egyszerű volt: ha hiszitek, ha nem az egyik legnépszerűbb esési pont Flush Factory volt. Nyerni ekkoriban sokkal nagyobb értékkel bírt, –ugyanis nem volt még népszerű 1x1-es tornyokat építeni másodpercek töredéke alatt, sőt még a dupla shoti sem volt túl menő. A Black Knight kinézet pedig a Battle Pass végén egy igazi főnyeremény volt, sokak szerint még a mai napig az egyik legjobb és legszebb kinézet. A zenéről ne is beszéljünk; rengetegen még most is visszasírják a második szezonban rengeteget hallott muzsikát. 

Na, és szerintetek melyik volt az eddigi legjobb szezon?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!