Kolor újra egy nemzetközi csapat tagja

Kolor újra egy nemzetközi csapat tagja

Az EURONICS csapatához igazol a magyar fiatal.

Magyarország jelenlegi legjobb AWP-se újra nemzetközi vizeken fog evezni, miután leigazolta őt az EURONICS csapata. Az eddig teljes német felállással rendelkező szervezet Twitter oldalán jelentette be kolor érkezését.

Mellé az a svéd Andreas "znajder" Lindberg érkezett, aki májusban még a Singularity szervezete alatt tevékenykedett próbaidősként, de nem alakult ki megfelelő hangulat a két fél között, ezért júniusban elváltak útjaik. znajder egyébként olyan top csapatokban is megfordult már, mint a GODSENT vagy akár a fnatic még 2013-ban.

A német gárda egyébként azután határozta el magát amellett, hogy nemzetközivé válik a csapat, miután a 99Damage League kilencedik szezonjában másodikként végeztek, ahol az ALTERNATE aTTaX csapata ellen veszítették el a döntőt.

Az EURONICS a kressy-mirbit párostól válik meg úgy, hogy kressy a csapat alakulásától kezdve (2017 szeptember) tagja volt az ötösnek, míg mirbit idén januárban csatlakozott a csapathoz. 

Első LAN versenye az új csapatnak a 15.000$ összdíjazású Cross Border Esport 2018 versenye lesz Dániában, Sønderborg-ban szeptember 7-9 között, ahova még júniusban kvalifikálta magát a régi csapat, de már ma is láthatjuk őket játszani a Thunderpick Invitational #3 tornáján, ahol a WINside ellen mutatkoznak be.

A csapat új felállása tehát az alábbi:

Christian "crisby" Schmitt
Oliver "kzy" Heck
Josef "faveN" Baumann
Andreas "znajder" Lindberg
Domoszlay "kolor" Ádám

Dominik "dominikkk" Aberle (edző)

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!