STYKO kikerült a kórházból

STYKO kikerült a kórházból

Már el is utazott a Cloud9-hoz bootcampelni.

Magas láza miatt vitték be hétfőn a kórházba Martin "STYKO" Styket, és az orvosok napokig bent tartották, hogy kivizsgálják. Végül péntekre kiengedték, ezért szerencsére időben csatlakozhatott a Cloud9 Los Angeles-i bootcampjéhez.

STYKO kórházba került

A fiatal szlovák Twitter oldalán írt egészségügyi állapotáról.

Akik aktívan követik őt a közösségi médiában tudhatják, hogy rendkívül unalmas, wi-fi mentes napokon van túl, de az egészségi állapota sokat javult és szerencsére már jól van. Azt nem tudni, hogy pontosan mi volt a baja, de most hogy túl van rajta, sokkal nagyobb feladatokra és problémákra kell koncentráljon. Miután a Cloud9 elvesztette két legjobb játékosát stewie és tarik személyében, kénytelenek goldennel és STYKO-val versenyezni a londoni Majorön. Mondani sem kell, hogy címvédőként –akármekkora slamasztikában legyen a szervezet–, továbbra is magas elvárásaik vannak.

STYKO csak szeptember végéig marad velük kölcsönjátékosként, így számára nagyon fontos, hogy a közelgő világbajnokságon a lehető legjobb formában legyen. Ha sikerül bizonyítania, akkor bebiztosíthatja a helyét a C9 kezdőjében, vagy felkeltheti egy másik szervezet figyelmét, –így gyakorlatilag a következő hetek a karrierjéről döntenek. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!