Amerikában marad a V4 győztes STYKO

Amerikában marad a V4 győztes STYKO

Egyes hírek szerint szeptember végéig marad kölcsönben a Cloud9 játékosa.

Golden leigazolása után a fiatal szlovák pozíciója sem kérdéses egy dararabig, ugyanis egyes források úgy tudják, STYKO-t szeptember végéig beugróként megtartja a C9.

Golden hivatalosan is a Cloud9 játékosa

Az amerikai szervezet Twitter oldalán jelentette be friss igazolását.

STYKO jelenleg kölcsönben van a mousesports csapatától, a Cloud9-nal pedig már két versenyen is túl van, ez a kettő pedig nem más, mint az ELEAGUE Premier illetve az ESL One Köln 2018, mely események közül egyik sem sikerült túl rózsásan: a két versenyt együttvéve egyetlen egy BO1 összecsapást sikeresen zárniuk még a NiP ellen Kölnben. Egyre valószínűbb tehát, hogy idén sem maradunk STYKO matrica nélkül, sőt mi több, az amerikai szervezet nem csak a Majoron számít a fiatal szlovákra, hiszen a BLAST Pro Series Isztambul 2018 versenyén is őt alkalmaznák mint ötödik játékos. A 22 éves játékos a vakációja után, pár nap múlva repül vissza Kaliforniába, hogy elkezdhesse felkészülését jelenlegi csapatával.

A Cloud9 Major szereplését később kezdi majd meg (Szeptember 12), hiszen ez a szervezet nyerte meg a tavalyi ELEAGUE Majort, a maradék három amerikai –autimatic, RUSH, Skadoodle– megtartásának köszönhetően a csapat is megtarthatta legendás státuszát.

Az említett két versenyen tehát ez lesz a csapat felállása:

Timothy "autimatic" Ta
Will "RUSH" Wierzba
Tyler "Skadoodle" Latham
Maikil "Golden" Selim
Martin "STYKO" Styk (stand-in)

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!