Lara Croft izgalmas videócsokorral érkezik

Lara Croft izgalmas videócsokorral érkezik

Összeszedtük nektek az elmúlt időszakban megjelent Shadow of the Tomb Raider videókat, miközben az is kiderült, hogy milyen nehézségi szintekkel vár minket a játék. 

Szeptemberben nem csak a suli veszi kezdetét, hanem az aktuális évi játékdömping is, amiben mindenki megtalálhatja majd a maga számítását. Többek közt jön majd a Destiny 2 Forsaken, a Spider-Man, az NBA 2K19, a tőlünk is megvásárolható FIFA 19 és a Shadow of the Tomb Raider is, ami az elmúlt időszakban rengeteg videót kapott. Most ezeket mutatjuk be nektek. 


Mivel ebben a részben Lara Croftnak igazi dzsungelharcossá kell válnia, –hogy megállíthassa a maják által megjósolt világvégét és a rettegett Trinity-t is–, ezért a fejlesztők rengeteg, az eddigieknél sokkal brutálisabb mozdulatot tesznek elérhetővé. Például így kedvenc főhősnőnk eggyé tud válni a növényzettel, és ha kell, kíméletlenül leszámolhat ellenfeleivel. 


Lara legsötétebb óráit sokszor a legnagyobb mélységekben fogja eltölteni, amihez szüksége lesz Hosszú Katinkától örökölt úszótehetségére. Ahogy a szárazföldön, úgy a vízben is rengeteg veszély fog rá leselkedni, ezért lényegesen atlétikusabb lesz, mint ahogy korábban megszokhattuk. 


Megkockáztatjuk, hogy még sosem volt olyan Tomb Raider epizód, amiben ekkora fegyverarzenállal vághattunk volna bele az ellenfelek aprításába. A Shadow of the Tomb Raiderben ugyanis kapni fogunk késeket, géppuskákat, gránátokat és egyéb finomságokat is; így csak rajtunk áll, hogy engedve a csábításnak Rambo üzemmódban toljuk végig a játékot, vagy maradunk a lopakodó, lesből támadó megoldásnál. 


Ebből a videóból is látható, hogy a dzsungel számtalan veszélyt rejt magában, hiszen nem csak az itt élő vadállatokkal kell megküzdenünk, hanem a Trinity katonáival is. Ráadásul közöttük többféle ellenségtípussal is összeköthetjük nem létező bajszunkat, akiket ki kell ismernünk ahhoz, hogy legyőzhessük őket. 

Ugyanakkor az is kiderült, hogy összesen 4 nehézségi móddal vár minket a játék: az Easy módban minden rendkívül egyszerű lesz, és még a célzásunkat is segíti a program, Normalon azért már visszafogottabb segítséget kapunk. Hardon viszont szinte teljesen magunkra leszünk utalva. A legnehezebb módnak számító Deadly Obsession viszont csak a legelszántabb játékosoknak való; hiszen nem jelzik nekünk, ha észrevesz minket az ellenfél, csak tábortűznél tudunk majd menteni és nagyon kevés időnk lesz a fejtörők kitalálására.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!