A következő hetekben ingyenessé válhat a Save the World

Több forrás szerint még ebben a szezonban ingyenessé válik a játék PvE része.

Az Epic Games egy ideje már nem titkolta, hogy ingyenessé szeretnék tenni a Fortnite: Save the World-öt is, ami a Battle Royale szülőatyja volt. Ezzel szerettek volna kedveskedni a rengeteg Battle Royale játékosnak, ami mellett további pénzt tudnak keresni az StW mikrotranzakcióiból, –ami nélkül nehéz folyamatosan haladni a játékban, ha valakinek megtetszik. Azóta csak teltek a hetek és új információt nem hallhattunk arról, hogy pontosan mikor is lesz ingyenes a Save the World. Az elmúlt napokban viszont több, nagyobb adatbányász is előállt azzal, hogy a következő hetekben –vagy a szezon végéig– ingyenessé válik a PvE rész is.

Azt nem tudni, hogy ezt mire alapozzák pontosan, de egy régebbi jóslásban az "időutazás" mellett azt is megemlítette egy játékos, hogy az ötödik szezonban ingyenessé válik az STW, –de nem hisszük, hogy csak emiatt a félmondat miatt vették elő újra a hírt. Augusztus 21 és 25 között rendezik meg Kölnben a Gamescomot, ahol természetesen az Epic Games is ott lesz. Egy másik adatbányásztól már azt is tudni lehet, hogy egy Gamescom exkluzív spray is bekerül a játékba, a gamer expó pedig pont tökéletes alkalom lenne egy nagy bejelentésre.

Azért sem lenne rossz még ebben a szezonban ingyenessé tenni a játékot, hiszen a bejelentés már olyan régen megtörtént, hogy valószínűleg már nagyon kevesen fizetik ki a 40 dolláros árat, –így szinte semmi pénzt nem hoz a mikrotranzakciókon kívül az StW. Még négy hét van hátra a szezonból, így ha hihetünk a forrásoknak, akkor szeptember vége vagy október eleje körül már mindenki kipróbálhatja a Battle Royale szülőatyját, ami nélkül most nem játszhatnánk az év legsikeresebb játékával.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!