Kiszivárgott, hogy milyen bejelentéseket várhatunk a WoW-tól a Gamescomon

Kiszivárgott, hogy milyen bejelentéseket várhatunk a WoW-tól a Gamescomon

Természetesen semmi sem hivatalos és könnyen lelőheti a poént, –így csak akkor olvassátok el, ha már most érdekel a következő frissítés részletei.

Mint azt már minden évben megszokhattuk, augusztus közepén újból Gamescom, ahol a fejlesztőgárda jó pár újdonságról és hírről lerántja majd a leplet. Természetesen minket a WoW érdekel majd a leginkább, és szerencsére az állítólagos szivárogtató is erről mesélt a legtöbbet. A következőkben a játékosbázisról és a 8.1-el érkező szokásos új tartalmakról lesz szó, –így aki nem szeretné, ha a hivatalos bejelentés előtt lelőnénk a poént az a következő részeket ne olvassa el. Mint említettem, az információk egyáltalán nem hivatalosak, hanem egy "barát barátja" mondta el a játékosnak (ami lehet egy fedősztori is), a tartalom viszont abszolút hihetőnek tűnik.

Újból növekvő játékosbázis

A hírek szerint a Gamescom legelső WoW-os bejelentése az lesz, hogy a játék újból átlépte a 10 milliónál is magasabb feliratkozó számot az új kiegészítő indulásakor. Utoljára a WoD startjakor árulta el hivatalosan a Blizzard, hogy túllépték a 10 milliós álomhatárt, de a Legion kezdeténél csak megemlítették egy Polygonnak adott interjúban: "Jelenleg 10,1 millió feliratkozónk van, de nem igazán tudjuk mit hoz a jövő". A rengeteg játékost természetesen mindenki észrevehette, aki az első napokban játszott, –de ez nem is lehet túlságosan meglepő, hiszen amellett, hogy az új kiegészítők mindig rengeteg játékost hoznak, még a Blizzard marketing osztálya is erősen kitett magáért, hiszen a BfA a történetével, a cinematic-okkal és a nagy hírveréssel csak még vonzóbb lett. Érdekességképpen ezt erősen megsínylette a WoW Token is, ami a kiegészítő megjelenése óta körülbelül 100 ezer golddal lett olcsóbb.

Belép a háborúba a harmadik fél

Azt eddig is tudtuk, hogy ez a háború nem csak két fél között zajlik majd le, de nagyon úgy néz ki, hogy már az első frissítéssel megérkezik a harmadik fél, aki nem más lesz, mint Queen Azshara és az ő nagái. A 8.1-es frissítés a "The Tides Whispers" nevet kapja majd és két új dungeon mellett egy raidet is tartalmaz majd, méghozzá Nazjatarban. Erről sajnos nem tudtunk meg többet, de a raidben minden valószínűség szerint 9 boss lesz, amiből a végső maga Queen Azshara vagy valamiféle kivetülése lesz. A patch egy trailert is kap, amit majd nem más, mint N'Zoth narrál nekünk végig. Megérkeznek a Kul Tiran Humanek és a Zandalari Trollok is, akiknél nem lesz elég elérni a saját repukat, hanem egy új "Nazjatar Resistance" frakciót is kapunk, akinél ugyancsak el kell érnünk az Exalted reputationt. A frissítés Október végén lesz elérhető a PTR-on.

A frissítés prezentációjának végén állítólag a host feltesz majd egy költői kérdést, hogy mi lesz Nazjatar után? Ekkor a mögötte látható kép átvált: egy véres arcú Anduint és egy Banshee formban lévő Sylvanast látunk majd, ahogy éppen egymás felé futnak.

Hol van már a Warbringers utolsó része?

A Queen Azsharáról szóló videóról sajnos most sem tudtunk meg többet, de főhősünk szerint úgy lenne logikus, ha megmutatná majd a Blizzard a patch elmagyarázása közben. Egy másik videóról viszont biztosan tud, hiszen állítólag az Old Soldier kap egy Allis videót is, ami nem túl nagy meglepetésre Genn Greymane-ről fog szólni, amiben benne lesz Katherine Proudmoore és Taelia is.

Ezután már a HotS-ról volt szó a bejegyzésben, –így nekünk itt véget ért a történet. A felhozott dolgok nagyon ígéretesnek és teljesen hihetőnek tűnnek. Egyedül az Allis Old Soldier videó tűnik ferdítésnek, hiszen a Blizzard azt nyilatkozta, hogy ez csak egyszeri dolog volt és nem készül belőle sorozat, bár a közösség nyomására lehet, hogy kicsit a "jó" oldalnak is kedveznek és így nem minden a Hordáról szól majd. Kíváncsian várjuk, hogy végül mi lesz igaz ezekből a kiszivárgott információkból, –augusztus 22-e 12:30-tól kiderül.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!