Novemberben ismét bérgyilkosnak állunk

Novemberben ismét bérgyilkosnak állunk

Jön ugyanis a Hitman 2, amit azt jelenti, hogy kreatív gyilkosságokból biztosan nem lesz hiány.

Mindig örülünk annak, amikor egy jól bejáratott franchise legújabb darabja jelenik meg, hiszen a legtöbb esetben egy az átlagosnál lényegesen minőségibb, néha pedig valóban kiemelkedő alkotást kapunk. Jó eséllyel így lesz ez a Hitman november 13-án érkező folytatásával is, ami igyekszik visszahozni mindent, amiért anno kedvenc kopasz bérgyilkosunkat megszerettük. 


A Hitman bár rendkívül nagy népszerűségre tett szert, mindig is rétegjáték volt, ami elénk tárt feladataival rendszeresen megmozgatta a szürkeállományunkat. A legújabb részben se lesz ez másként, viszont végre nem kell majd epizódokat vásárolgatnunk, hanem egy az egyben meg fogjuk kapni a teljes játékot, amihez aztán jönnek DLC-k is.

Külön érdekesség, hogy kapni fogunk egy ún. Sniper Assassin játékmódot, amiben meglepő módon ismét hódolhatunk a mesterlövészetnek, –ráadásul akik előrendelik a játékot már ki is próbálhatják. A Hitman 2-ben hat új, szabadon bejárható helyszínen fogunk nyomulni és csak a kreativitásunkon fog múlni –na meg azért a türelmünkön is–, hogy milyen módszerrel végezzük el a tökéletes gyilkosságot


A fejlesztők azt ígérik, hogy minden eddiginél valósághűbb világot fogunk kapni a legújabb epizódban, amiben mászkálva új lehetőségekre bukkanhatunk és egyelőre elég misztikusan hangzó titkokat fedezhetünk fel. Az előző rész rajongói is örülhetnek, ugyanis olyan, már jól ismert pályák fognak visszatérni, mint a Bangkok, Paris, Sapienza, Colorado, Hokkaido és persze Marrakesh is. 


Ráadásul ezeket a pályákat teljes mértékben fel fogják újítani, így vadiúj textúrákat és új játékmechanikákat kapnak, valamint a mesterséges intelligencia is sokkal okosabb lesz, ami egy ilyen kaliberű játéknál igencsak fontos fegyvertény. Emellett új kütyük is jönnek a legújabb résszel, ami tovább fogja bővíteni gyilkolási –vagy éppen elterelési– lehetőségeinket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!