Szeptemberben jön az Insurgency: Sandstorm

Egy alapjaiban újragondolt FPS, amire érdemes odafigyelni.

A New World Interactive csapata nem kisebb feladatot vállalt magára, mint hogy fogja a 2014-ben megjelent az Insurgency-t és az Unreal Engine 4, valamint több száz munkaóra bevetésével teljesen felújítsa és kibővítse. Ráadásul az újragondolt FPS-t már nem csak PC-re, hanem PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra is elkészítik, amiben kooperatív és kompetitív lehetőségekben biztosan nem lesz hiány. Most pedig végre kiderült, hogy pontosan mikor jelenik meg az Insurgency: Sandstorm. 


Azt ugye már jóideje tudjuk, hogy megjelenéskor 9 különböző játékmóddal, több mint 20 fegyverrel, squad rendszerrel és 16 multiplayer pályával vár majd minket a játék, ami igyekszik visszahozni a modernkori hadviselést feldolgozó Battlefield részek hangulatát. A fejlesztők elárulták, hogy már nem is kell erre olyan sokat várni, hiszen szeptember 18-án jelenik meg az Insurgency, amit már idő előtt kipróbálhatnak azok, akik előrendelik a játékot. 


Az első előrendelői bétateszt már lezárult, amiben 3 pályát, temérdek fegyvert és az összes korábban beharangozott játékmódot lehetett kipróbálni, viszont a következő tesztelési szakasz augusztus 30-án veszi kezdetét és egészen a megjelenésig fog tartani. Külön öröm, hogy ebben már 6 map is nyüstölhető lesz, így a lehető legfelkészültebben várhatjuk a hivatalos premiert. 

Szerencsére a játék árazása is egész barátságos lett, ugyanis 27 eurós áron lehet megcsípni Steam-en keresztül, amihez azért hozzátartozik, hogy 10%-os kedvezményt kapnak az előrendelők.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!