A Battle for Azeroth lett a WoW legtöbbet eladott kiegészítője az első napon

A Battle for Azeroth lett a WoW legtöbbet eladott kiegészítője az első napon

Az tudtuk, hogy a kiegészítő körül nagy volt a hype, de a Blizzardnak még sikerült rekordot is döntenie.

A Battle for Azeroth több, mint 3,4 millió példányban kelt el Augusztus 14-én, ami ezzel rekordot döntött és a legtöbbet eladott kiegészítője lett a World of Warcraftnak. A legutóbbi kiegészítőnél csak épphogy többet ért el a BfA, hiszen a Legion körülbelül 3,3 millió példányban kelt el az első napon. Az akkori információk között megemlítették az egyszerre játszó játékosok számát is, de ezúttal ez elmaradt, előfordulhat, hogy azért, mert az igazi móka Szeptember 4-én Uldir indulásával kezdődik.

"Amikor a Battle for Azeroth világszerte megjelent előző héten, az Alli és Horda bajnokai megkapták behívójukat a frakciók megvédésért vívott háborúba. A hősök mindenhonnan megjelentek és a Blizzard büszkén jelenti be, hogy augusztus 14-én, több, mint 3,4 millió példányt sikerült eladni, ezzel pedig egy új első napi rekordot állított fel a legújabb kiegészítő, amivel bekerült az egyik leggyorsabban eladott játékok közé a világon.

A konfliktus viszont csak a kezdet!" mondta Mike Morhaime a Blizzard CEO-ja és társtulajdonosa. "Ennél még sokkal több hősies tartalomban lehet majd részünk már a következő hetekben is, illetve alig várjuk, hogy az egész történetet láthassátok."

  • Az elkövetkezendő hetekben a játékosok kipróbálhatják a Warfrontokat, ami egy 20 játékosos co-op harc, ahol a célunk az lesz, hogy megküzdjünk egy kulcsfontosságú stratégiai pontért Arathi Highlands-en.

  • Szeptember 4-én kinyílnak Uldir kapujai, ami a Battle for Azeroth első raidje lesz, ez egy ősi építmény, ami rengeteg Old God-os részlettel és élménnyel érkezik majd.

  • Emellett ugyanezen a napon a kiegészítő első PvP szezonja és az első Mythic kulcsok is megnyílnak. A Mythic kulcsos Dungeon-ök pedig egy új affixot is tartalmaznak majd Infested néven.

  • Ezenfelül bőven tartogat még mást is a kiegészítő, hiszen hamarosan megszerezhetjük a Kul Tiran Humanokat és a Zandalari Trollokat is, mint játszható fajok. Erről több információt majd a közeljövőben osztanak meg velünk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!