Egyre csak közeledik a harmadik világháború

Egyre csak közeledik a harmadik világháború

Ha szeretted a modernkori hadviseléssel foglalkozó Battlefield részeket, akkor a World War 3-at is bírni fogod. 

A The Farm 51 nem sokat teketóriázott, hiszen a World War 3 fejlesztési munkálatainak elején felkérte a leghíresebb katonai szervezeteket, hogy velük együttműködve a lehető leghitelesebb FPS játékot tudják összehozni. Ígéretük szerint az Unreal Engine 4 motorra épülő címben a csapatmunkáé lesz a főszerep, valamint mellé változatos fegyverarzenált, folyamatosan bővülő harci eszközöket és pörgős játékmenetet fogunk kapni. Most pedig újabb videókon csodálhatjuk meg legújabb gyermeküket. 


Nem véletlenül emlegettük már a legelején, hogy a World War 3 mennyire hasonlít a Battlefield sorozat korábbi részeihez, hiszen a készítők is elmondták, hogy a munkájuk során mindvégig inspirációként tekintettek a Battlefield 3-ra és 4-re. Mondjuk, ebből még jól is kijöhet a fejlesztőcsapat, hiszen a DICE még mindig a világháborús vonalat pörgeti; így azok a rajongók, akiknek nem jön be ez a korszak, már ősszel rávethetik magukat a The Farm 51 játékára. 


A teljes mértékben többjátékos módokra fókuszáló, egyszerre akár 64 játékost megmozgató World War 3 azonban több ponton el fog térni az EA fejőstehenétől, hiszen az ott megszokottnál lényegesen élethűbb karaktermozgásokat és ballisztikát ígérnek a fejlesztői. Ezek mellett egy ún. stratégiai nézetet is fogunk kapni, ami a srácok elmondása alapján még komplexebb ütközeteket fog eredményezni. 

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy olyan helyszíneken apríthatjuk egymást, mint Varsó, Berlin, vagy éppen Moszkva. Kíváncsian várjuk, hogy a Farm 51 játékára mennyien fognak ráharapni és őszintén reméljük, hogy nem az lesz a sorsa, mint a régi Call of Duty részeket majmoló Battalion 1944-nek, amit az elmúlt 30 napban átlagosan száz játékos nyüstölt csak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!