E-sport skinek a Fortniteban? Simán jöhetne!

E-sport skinek a Fortniteban? Simán jöhetne!

Az Epic mindig meglep minket a nagyon kreatív ötleteivel, de most nézzük meg milyen kinézet koncepciókat gyárt a közösség!

Az Epic Games mindig is híres volt arról, hogy nagyon kreatív kinézeteket gyárt, de mi van akkor, ha a közösségre bízzuk ezt a feladatot? Egészen elképesztő koncepciók születtek!

A szezonzáró rakéta jelentheti a kocka rejtélyének megoldását

Majdnem az összes rakéta által érintett helyszín megváltozott vagy eltűnt már, kivéve az utolsót.

Rengetegen készítenek saját skin ötleteket, de most összeszedtük a szerintünk legjobbakat. Több játékban vannak már e-sport kozmetikumok –gondoljunk csak a League of Legends VB győztes kinézeteire, esetleg az Overwatch League csapatok szerinti skinjeire–, szóval rengeteg kiadó már bevonta magát a csapatokat is a bizniszbe. Hasonló koncepcióval állt elő egy lelkes készítő, aki szerint megállnák a helyüket az e-sport csapatok skinjei játékon belül. Még egy egész pofás menüt is kaptunk hozzá, ahol kiválaszthatjuk a csapatot és, hogy valójában melyik kinézetre szeretnénk.

A következő skin nem más, mint egy óriási poén, de szerintünk a Fortnite világában még ez is helytállna. Egy repülőmókusról van szó, ami mellé kapnánk még egy mogyorós pickaxe-et és egy fából és levelekből összekovácsolt glidert is. Elég egyedi öltözék lenne, az egyszer biztos.Biztosan ti is észrevettétek már, hogy néhány konténeren találunk graffitiket. Az egyik skin most pontosan erre hajazna, az egyik konténer egy sárga hajú fejecskét ábrázol és egy lelkes játékos pont ezt készítette el skin formájában. A zsebében azért ott lenne pár spray is, ezzel is a graffitire utalva. A back blingen lenne egy menő gázmaszk, ugye ezt szokták használni az ilyesfajta festéshez, na meg azért egy gördeszka is elmaradhatatlan. A pickaxe meg az egyik személyes kedvencem: elég kemény lehet egy mosolygó STOP táblával szétverni néhány építményt.

A TheSneakyBro's urai sem fogták vissza magukat, egyből négy skint is készítettek. Próbáltak olyan koncepciókat összerakni, amiknek tényleg van esélye bekerülni a játékba. Először egy fekete ruhába öltözött bandita lenne, akinek a csákányával elég sok mindenkit meg lehetne félemlíteni. A második pedig egy elborult kémikus, aki egy vegyszerészekre jellemező sárga ruhában virít, a pickaxe pedig egy gázfejlesztő készülékre hajaz leginkább.A következő pedig egyértelműen Vendetta-ra utal, a híres anonymous mask sem maradhat el egy ilyen kinézetről. A csákányon pedig nem véletlen tűnik fel az a bizonyos V betű. A Duder Looter nevű skin egy nagyon laza urat ábrázol napszemüvegben, köntösben és egy rövidnadrágban. A pickaxe ami hozzá járna pedig egy bowling golyó lenne kettő bábúval körítve.

Hihetetlen, hogy milyen kreatívak tudnak lenni egyesek, és milyen iszonyatosan jól kinéző skineket tudnak gyártani. 

Nektek melyik jön be a legjobban, és melyikkel játszanátok a legszívesebben?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!